NAJSRAMOTNIJI SEKS SKANDALI Varali s konobaricom, dadiljama, prostitutkom, a kako su se tek pravdali

Izvor: Getty

Biti zvijezda u Hollywoodu ne znači samo biti bogat, poznat i izbjegavati paparazze, također se radi o tome da se o vašem ‘prljavom rublju’ ne govori u gradu, jer je stalna kontrola medija nešto od čega ne možete pobjeći ili se sakriti.

U nastavku vam donosimo popis seks skandala koji su izazvali veliku pažnju tamošnjih medija, a neki od njih još i danas izazivaju pozornost javnosti.

Orlando Bloom

Orlando Bloom bio je u ‘škripcu’ nakon što je njegova afera na jednu noć koštala jednu američku konobaricu budući da je dobila otkaz na poslu zbog njega. Naime, Bloom je odsjeo u hotelu Chiltern Firehouse nekoliko dana kada je primijetio konobaricu, Vivianu Ross. Između njih su odmah dogodile iskre nakon čega ju je pozvao u apartman u kojem je odsjeo (nakon što je završila njezina smjena)

Bloom se kasnije odjavio iz hotelske sobe dok je hotelski menadžer zatekao Vivianu u sobi nakon čega joj je navodno raskinuo ugovor. Orlando ju je nazvao da se ispriča za nastali kaos. Međutim, ona je nakon toga izjavila američkim medijima da joj ne smeta što je  dobila otkaz jer je uživala s njim.

Foto: tTwitter

Ben Affleck

Brak glumca Bena Afflecka i glumice Jennifer Garner bio je napet zbog zloglasnog incidenta s dadiljama koji je šokirao svijet slavnih koliko i njihove odane obožavatelje. Postojale su glasine da je Ben Affleck imao izvanbračnu vezu s dadiljom svoje djece iza Jenniferinih leđa nakon čega je Jennifer na kraju podnijela zahtjev za razvod.

Foto: Twitter

Hugh Grant

Glumac Hugh Grant i Elizabeth Hurley bili su nerazdvojni 13 godina dok se nije otkrilo da je uhićen zbog kupovanja prostitutki. Elizabeth je bila uz njega tijekom cijele kontroverze, ali je njihov odnos patio i na kraju su se razišli.

Foto: Twitter

Jude Law

Glumac Jude Law ima troje male djece iz braka s glumicom Sadie Frost, od koje se razveo 2003. godine, a kasnije se otkrilo da je imao ljubavnu afersu s dadiljom djece. Law je objavio izjavu u kojoj je priznao aferu s dadiljom u srpnju 2005. i javno se ispričao obitelji.

Jesse James

Jesse James varao je Sandru Bullock prije gotovo deset godina s tri poznate žene: Michelle McGee, Brigitte Daguerre i Melissa Smith. Ovaj tetovirani zločesti dečko ženio se tri puta: njegova prva žena, Karla, bila je plesačica, njegova druga žena bila je Janine Lindemulder, a treća supruga Sandra Bullock, u to vrijeme jedna od najcjenjenijih slavnih osoba Hollywooda. Jednom prilikom za američke medije je izjavio:

“Oženio sam predivnu dušu i ona je jedna od najvećih zvijezda na svijetu, ali ja sam još uvijek ovaj sjebani klinac s Long Beacha”.

“Stvarno sam je volio i zaista mi je stalo do nje”, izjavio je tada, piše časopis Cheat Sheet.

“Stvari koje sam napravio, a koje su bile loše, ne mislim da nužno poništavaju sve što sam osjećao… Stvarno sam imao prave osjećaje prema njoj. Problem sam bio ja.”

Foto; Twitter

Komentari