Najseksipilniji par ANGIE I BRAD: Strastveni u novom filmu (VIDEO)

Blitz film i video distribucija d.o.o.

U hrvatska kina napokon stiže dugoočekivani trailer “Uz more”, planetarno popularnih supružnika Angeline i Brada! Pojavljuju se u ulozi bračnoga para koji proživljava krize i turbulentno razdoblje koje ovaj film prati.

Blitz film i video distribucija d.o.o.
Blitz film i video distribucija d.o.o.

Naime, radnja je smještena u Francuskoj sredinom 70-tih, a riječ je o bivšoj plesačici Vanessi i njezinu suprugu Rolandu, američkom piscu. Iako su pošli na svoje zajedničko putovanje, čini se kako se udaljavaju jedan od druga. Ipak, kada stignu u miran gradić uz more, za njih će se sve promijeniti. Provodeći vrijeme sa stanovnicima toga živopisnog mjesta, kroz njihove će priče početi rješavati i probleme u svojemu životu.

Ovo je prvo zajedničko filmsko pojavljivanje Angeline Jolie Pitt i Brada Pitta, nakon što su 2005. godine glumili u velikom hitu Gospodin i gospođa Smith. Angelina Jolie Pitt je redatelj i scenarist filma, a film se snimao na atraktivnim lokacijama malteškog otoka Gozo.

Ovaj fantastični trailer u naša kina stiže u studenome ove godine u distribuciji Blitz film i video, a do tada pogledajte pomalo uznemirujuću najavu ovoga filma.


Komentari