Najseksi zagrebačka Bosanka! Hanina linija ostavlja bez daha

FOTO: Promo

Hana Hadžiavdagić-Tabaković je bosanskohercegovačka novinarka te jedna od najpopularnijih ličnosti na društvenim mrežama. Iako rodom iz Sarajeva, ona već dugi niz godina živi i radi u Hrvatskoj.

Na društvenoj mreži Instagram prati je skoro pola milijuna ljudi, a ona sa svojim fanovima svakodnevno dijeli crtice iz života.

Svi oni koji ju prate znaju da je Hana čest gost teretane  i da joj je zdrava prehrana prioritet pa tako njena linija ne začuđuje, ali svakako ostavlja bez daha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Najdraža moja insta porodico došlo je moje omiljeno godišnje doba, to je onaj dio godine kada osmijeh ne skidam s lica i kada je nebo obojeno kristalno plavom bojom. Ljeto! Miris mora, sunca, soli na koži, dugih vrelih noći, plesa, glazbe i mrdanja guzom u ritmu talasa…a ja #OpetNajljepša . Mnogima je kaos u oko ispitnih rokova pa im taj osjećaj veselja još nije u pametnim glavama, mnogi žele sve one sitnice koje su potrebne kako bismo pitpuno spremni dočekali godišnji odmor. Šlapice, novi ručnik, badić, pareo, šešir, kreme za sunčanje, novi kofer…lista je dugačka, a plaće obično kratke. Nekada je kratko slatko, a tada je tu moj vjerni prijatelj @ferratumbank_hr ?? Zašto #FerratumBank ? Zato što mi se sviđa nova ponuda koju nudi NOVIM KORISNICIMA, a to je da mogu dobiti kredit u roku 15min, bez jamca i bez kamata ukoliko iznos vrate u roku 30 dana…Iznos koji se pozajmljuje može biti od 300 do 3000kn te se taj isti iznos vraća bez skrivenih troškova. Jel’ moguće da to može s 0kn troškova? Da, naravno da je moguće, samo je važno da se vrati na vrijeme – za 30 dana. Kažem vam kratko i slatko! Moram priznati idealno za sve one kojima je novac potreban sada, ovog trenutka, jer godišnji odmori su na dohvat ruke samo treba ruku prižiti u dobrom smijeru. #ad @instascenex #DušmaniŠicŠic

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)


Komentari