NAJPOZNATIJI UMIROVLJENIK POSTAJE MODEL! Evo tko će ga angažirati za revije

Taljati Toni Selmani u vrlo kratkom roku postao je internetska zvijezda u Hrvatskoj. Naime, 82-godišnjak je u slučajnoj anketi na Cvjetnom trgu u samo 15 sekundi objasnio da gripa ne postoji i da umirovljenici trebaju vježbati, a ne opterećivati zdravstvo.

“Kažu ‘dobro ste rekli’. A Zašto? Imate doktore i profesore, svi se daju dok su zdravi. Svima si pomogao dok si zdrav i radiš, čim dođeš u mirovinu trebaš se posvetiti sebi, a oni su svi većinom lijeni za sebe”, kazao je Selmani u RTL Direktu.

Inače, vitalni i viralni umirovljenik živi u novozagrebačkim Utrinama već dugi niz godina, a u svom životu prvo je radio u Hrvatskom telekomu i ukopčavao kućanstva na telefonsku mrežu, a uz dnevni posao imao je i još jedan – bio je maneken.  U razgovoru za Jutarnji list kazao je kako je radio reklame za Kamensko i Varteks, a upravo je za ovu potonju tvrtku dobio ponudu koja se teško odbija, prenosi RTL.

Predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić nazvao je Selmanija i izrazio želju da ga reaktiviraju kao manekena te da nosi njihova odijela. “Ako bude zadovoljan, rado bismo s njim surađivali na revijama”, kazao je Bakić za Jutarnji list.

“Varteks, moj lijepi i najljepši Varteks. Njihova odijela za mene su i dalje najljepši odjevni predmet. Zašto ne bih nosio to njihovo odijelo? To je meni nekad bilo naj, a i dandanas mislim da je naj. Sada imam previše odijela, ali Varteks će vječno ostati najbolji za mene”, zadovoljno je poručio Selmani.

 


Komentari