NAJPOŽELJNIJI HRVATSKI NEŽENJE: Žene za njima lude, ali još uvijek se niti jednoj nisu zavjetovali

Foto: neženje

Ako se pitate koje kvalitete bi trebao imati poželjan hrvatski neženja onda je to svakako uspjeh, dobar izgled, ponašanje, maniri, a svima je zajednička ista crta- još uvijek nisu oženjeni! Ženskoj populaciji to svakako ulijeva nadu da će možda upravo one biti izabrane sretnice.

Samo za Vas, Zagreb.info izdvojio je najpoželjnije hrvatske neženje, a jedan od njih možda već sutra vašoj majci bude zet ako ste rođene pod sretnom zvijezdom! Imali ste ih priliku vidjeti na televizijskim ekranima, nogometnim utakmicama, arena koncertima, a za njih se često kaže da što su stariji, to su poželjniji.

1. Ante Rebić

Hrvatski nogometaš Ante Rebić, ima tek 28 godina, ali i jako velik broj obožavateljica koje mu same nude bračne ponude gotovo svaki put pri povratku Zagreb nakon uspješno odigrane sezone. Ovaj samozatajni muškarac zaslužuje broj 1 na našoj listi jer mnoge djevojke gaje simpatije prema njemu, a većina njih se slaže da on jednostavno ima sve! Dobar izgled, manire prema ženama, poželjnu dozu samozatajnosti, ali i veliko poštovanje prema ženama budući da je sam više puta u medijima izjavio da su upravo žene u njegovoj obitelji zaslužne za njegov odgoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic)

Prema navodima imotskih novina njegova buduća žena bit će ona koja bolje prođe ”bokon” niz Rebića stranu. To podrazumijeva vožnju autom po nepreglednoj cesti Antina rodnog mjesta, budući da je porijeklom iz malenog Imotskog.

Foto: GORAN STANZL/PIXSELL

2. Janko Popović Volarić

Na drugom mjestu najpoželjnijih hrvatskih neženja smjestio se glumac Janko Popović Volarić koji svoju titulu čuva već dugi niz godina, a ove godine napuno je 41 godinu. Iako je osvajao srca mnogih kolegica, tijekom nove sezone showa ‘Supertalent’, u kojem ga gledamo kao jednog od članova žirija, otkrio je kako je prekinuo  vezu s logopedinjom Petrom Švađumović nakon godinu dana. Iako nije otkrio razloge njihovog prekida, junak serije ‘Kud puklo da puklo’ poručio je kako mu samački život trenutno godi te da živi život punim plućima.

3. Ivan Pažanin

Jedan od najpopularnijih domaćih chefova, Ivan Pažanin (36), danas nosi titulu jednog od najpoželjnijih domaćih neženja za kojim žene jednostavno lude, a on je više puta u medijima izjavio kako mu je to sve skupa smiješno!

Ovog zgodnog chefa imate priliku vidjeti u emisiji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, u kojem s kolegama Tomislavom Špičekom (46) i Željkom Klemenčić (41) ocjenjuje jela natjecatelja. Mnoge pripadnice nježnijeg pola kulinarski show gledaju samo zbog njega.

“Uvijek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja pravi?”, izjavio je Pažanin jednom prilikom za dalmatinskiportal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

4. Borna Ćorić

Proslavljeni hrvatski tenisač Borna Ćorić (24) nikada u javnosti ne priča o svom privatnom životu, ali prepisuju mu da je pravi osvajač ženskih srca. O njegovim ljubavnim romansama malo se zna. Inače, prekinuo je dugogodišnju vezu s radijskom voditeljicom iz Splita, Valentinom Miletić, koja trenutno vodi jutarnji program na Enter radiju Zagreb.

Na društvenim mrežama dijeli fotografije isključivo sa svojom sestrom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

5. Ivan Zak

Na posljednjem mjestu, ali ne i manjem vrijednom smjestili smo glazbenika Ivana Zaka koji je već dugi niz godina zet kojeg bi gotovo svaka majka poželjela. Ovog glazbenika krasi titula vječitog neženje, pogotovo otkad je ušao u jubilarne četvrdesete godine, a od javnosti vješto sakriva svoje ljubavne romanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial)

 


Komentari