NAJOKRUTNIJI BIG BROTHER DO SADA: Natjecatelji će zbog ovoga tjednog zadatka imati noćne more

SCREENSHOT

U novom tjednu, Big Brother postavio je nova pravila te upoznao stanare s njihovim prvim tjednim zadatakom.

Stanarima BB kuća postaje njihova najgora noćna mora u kojoj će se stanarima testirati njihova snaga, volja i hrabrost. Kako ne bi bilo našim stanarima dosadno, Big Brother će ih stavljati u neugodne situacije, ali i naučiti ih suočavati se sa strahovima.

Dok je Kristina čitala pismo koje joj je ostavio Big Brother, svi su ju ukućani pozorno slušali. Budući da stanari ulaze u pakleni tjedan u kojem im je BB poželio dobrodošlicu, ali je i postavio neke nove uvjete. “Jutarnje buđenje je obavezno, nema popodnevnog drijemeža, raspolagat će te s ograničenim namirnicama i jacuzzi je zabranjen”, najavila je Kristina.

Osim novih uvjeta, pred našim stanarima su dva tjedna zadatka. U prvom tjednom zadatku stanari će se naučiti suočavati sa svojim strahovima. Neki će pojedinačno, a neki u paru ulaziti u “sobu straha” te prolaziti kroz izazove u kojemu su njihove najgore noćne more. Ako neki stanari smatraju da je pojedini izazov za njih prevelik, imaju mogućnost odustati i pritisnuti crveni gumb.

Opasni tjedni zadaci

“Broj dozvoljenih prekida je ograničen te se nalazi u omotnici u kutiji s tarantulom. Taj je broj tajan i zna ga samo Big Brother”, nastavlja Kristina. Objašnjava ako po završetku tjednog zadatka imaju manje prekida od zadanog broja, smatrat će se uspješno riješenim zadatkom. Ako je broj prekida jednak broju u omotnici ili veći od njega, tada stanari nisu uspješno prošli tjedni zadatak. Dodaje kako će Big Brother za svaki uspješno riješen zadatak podijeliti nagradu koja uključuje jednu dodatnu namirnicu.

Big Brother stanarima nije htio otkriti drugi tjedni zadatak, već je samo kazao da će našim stanarima, prolaskom oba tjedna zadatka, završiti pakleni tjedan. Koje su bile reakcije naših stanara, pogledajte u priloženom videu.


Komentari