NAJLJEPŠI POKLON ZA KRAJ GODINE Treneru Edi iz ‘Života na vagi’ čestitke pristižu sa svih strana

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Edin Mehmedović (40) osobni je trener, a simpatije javnosti stekao je u RTL-ovom showu Životu na vagi, kada je svojom upornošću, iskrenim emocijama i željama da nekome poboljša život i zdravlje, osvojio srca gledatelje širom Hrvatske.

Ovog puta na društvenim mrežama pokazao je svoju emotivnu stranu te otkrio da je postao otac po treći put pa je podijelio fotografiju sa simboličnim papirićem koji je dobio u Bolničkom centru Sestre milosrdnice nakon rođenja djeteta.

“Najbitniji komadić papira koji sam u životu dobio”, napisao je pa dodao kako za njega “nema predaje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Mehmedović (@edin_mehmedovic_)

Zagrebački kineziolog nije skrivao emocije, a bliski prijatelji i pratitelji na Instagramu, uputili su mu dobre želje te pregršt čestitki.

“Dobio si najljepši poklon za kraj godine”, čestitke od srca”, “puno sreće roditeljima”, “Edo svaka čast”, “najljepše bogatstvo na svijetu”, “bogatiji ste za jednog malenog člana”, samo su neki od komentara pratitelja.

Podsjetimo, krajem prošle godine za Gloriju je  ispričao kako mu je prilikom sudjelovanja u emisiji najteže pala udaljenost od tri najvažnije žene u njegovom životu: supruge Petre (36) s kojom je u braku od 2013.godine, te kćerkica Linde (7) i Lorene (5).

Trenirao je poznate ličnosti: supružnike Lejlu Tarika Filipovića, pjevačicu Ninu Badrić Severinu, te televizijsku voditeljicu Marijanu Batinić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Mehmedović (@edin_mehmedovic_)


Komentari