‘NAJLJEPŠA HRVATICA’: Uršula Tolj privukla pozornost novom odjevnom kombinacijom

Foto: Uršula Tolj Instagram

HRT-ova voditeljica i urednica emisije “Kod nas doma” Uršula Tolj ponovo je oduševila odjevnom kombinacijom iz emisije. Pojavila se u kratkoj ružičastoj haljini i dobila brojne pohvale gledatelja.

Uršula je na Instagramu objavila dvije fotografije iz studija. “Volim svoj posao”, napisala je u opisu objave. Na slikama pozira u kratkoj, nabranoj ružičastoj haljini i salonkama iste boje. Na objavi je prikupila gotovo 700 lajkova i brojne pozitivne komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

“Najljepše noge u Hrvatskoj”, napisao je jedan pratitelj. “Vi ste po meni najljepša Hrvatica”, napisao je drugi. Još nekoliko komentara pohvalilo je Uršulinu kombinaciju i izgled.

Uršula se nedavno osvrnula na komentare gledatelja i rekla da je lijepo čuti pohvale, ali su joj draže one na račun dobro odrađenog posla.

“Lijepo je kad te hvale, naravno, Ali najviše volim pohvale na račun emisije, najviše volim čuti da im je emisija bila dobra, da su se smijali i pjevali uz nju, da su nešto novo otkrili”, poručila je za 24sata.

Podsjetila je i na dvostruke kriterije prema kojima se voditeljice češće prozivaju zbog izgleda od kolega.

“To je nešto na čemu moramo poraditi kao društvo. Na tim dvostrukim kriterijima. Već samo primjećivanje da žene nisu jednako komentirane kao muškarci korak je u tom smjeru”, zaključila je Uršula.


Komentari