NAJAVILA ZAGONETNI DUET: Nina Badrić snimila pjesmu s velikom zvijezdom, znamo o kome se radi! Fanovi će ‘poludjeti’

Podijelila iskustvo o trenucima kada je razmišljala je li njezin spol imao bitnu ulogu u njenim sposobnostima (Foto: Instagram)

Nakon male medijske i glazbene stanke, pjevačica Nina Badrić je na društvenim mrežama najavila novu pjesmu te dodala da se radi o suradnji.

‘Može neka nova pjesma uskoro? A može i u duetu?’, napisala je Nina na Instagramu pored jedne starije fotografije, a njezini pratitelji odmah su počeli pogađati o kome je riječ.

Pjevačica je, podsjetimo, dosad snimila brojne uspješne duete, a među njima su i suradnje s Emilijom Kokić (‘Ja sam vlak’), Dinom Merlinom (‘Ti si mene’), Ljiljanom Petrović (‘Kralj života mog’), Harijem Varešanovićem (‘Ne mogu ti reći što je tuga’), Massimom (‘Stranac u noći’)…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

U novoj pjesmi pridružit će joj se kolega i dugogodišnji prijatelj Petar Grašo. Njihova suradnja najavljena je još prije nekoliko tjedana na predstavljanju novog glazbenog projekta Tomislava Mrduljaša nazvanog Melodije Jadrana.

Iako je zajednička pjesma Nine Badrić i Petra Graše uvrštena u program koji je objavljen u javnosti, to je, sudeći po komentarima Nininih pratitelja, ostalo ispod radara pa najveći dio javnosti još nije ‘spoznao’ da će se u novoj pjesmi ovoga ljeta udružiti dvoje megapopularnih izvođača.

Nina i Petar dosad su mnogo puta dijelili pozornicu, obrađujući pritom i njegove i njezine pjesme. Mnogi pak najviše pamte obradu Grašina hita ‘Utorak’ iz 2004. godine.

Melodije Jadrana bit će održane od 23. do 25. lipnja u Splitu, a osim Graše i Nine, nove pjesme predstavit će i Jelena Rozga, Goran Karan, Domenica, Giuliano, Hari Rončević, Jole, Lorena i mnogi drugi.


Komentari