‘Nadam se da Boban nije Will Smith da mi opali šamar’ Borna Kotromanić odbrusila Leonardi Lončar! Zbog ovog komentara joj je prekipjelo

Foto: Instagram

Nakon što se njezin modni izričaj našao na tapeti u RTL-ovom “Modnom sudu”, životna savjetnica Borna Kotromanić odgovorila je članovima žirija Nevenu Ciganoviću i gošći Leonardi Lončar.

Podsjetimo, Borna se pojavila u mini roza haljinici na koncertu Novih fosila u Lisinskom što nije naišlo na odobrenje od strane Cigija i Leonarde. Iako su se oboje složili da im je Kotromanić simpatična, haljinicu su ocijenili jeftinom. Ciganović je ustvrdio da se radi o badiću ili haljini iz Turske.

“Već troje ih je umrlo i ona se ovako obuče”, izjavila je Lončar u emisiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

 Borna se osjećala prozvanom pa je na svom Instagram profilu rekla što misli.

“Dakle, u jučerašnjem Modnom sudu Leonarda Lončar je zaključila da je moje izdanje bilo strašno i neprimjereno jer su tri člana Novih fosila umrla; pa neka mi Bog oprosti, a Boban nadam se da nije Will Smith da mi opali šamar, ja ću konstatirati da ovakav nebulozni komentar može biti samo posljedica moždanog udara”, napisala je Kotromanić.

Podsjetimo, Leonarda je pretrpjela moždani udar u rujnu prošle godine, nekoliko mjeseci nakon razvoda od bivšeg supruga Zvonimira Bobana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Borna nije ostala dužna ni Nevenu Ciganoviću.

“A i mom Cigiju se ovog puta omaklo, moja haljinica nije iz Turske nego s potpisom poznate dizajnerice Norme Kamali”, napisala je i dobila niz komentara podrške.

Ubrzo joj je odgovorio Cigi:

“Ljubavi meni se nekad omakne, ali ovog puta nije jer sam rekao da mi izgleda kao iz Turske,iako mislim da Norma Kamali sigurno postoji i u Turskoj kao i svi poznati brendovi. Ali u jednom sigurno nisam fulao”, napisao je, a Borna mu je uzvratila da se radi o njujorškoj dizajnerici koja nema veze s Turskom.

Je li ovo novi rat na pomolu ili samo dramatična rasprava oko haljine, doznat ćemo uskoro.


Komentari