Na UNA TV stižu još dva poznata televizijska lica: Evo što će na novoj regionalnoj televiziji raditi dugogodišnji domaći voditelj

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što se neko vrijeme u javnosti ˝šuškalo˝ o novom velikom projektu medijskog menadžera Dejana Jocića, regionalnoj televiziji ˝UNA TV˝, projekt je i službeno  predstavljen na 14. Weekend Media Festivalu u Rovinju. A ubrzo nakon predstavljanja, u javnost su dospjeli i detalji o poznatim licima koje ćemo pratiti na novoj televiziji.

Tako je za sada poznato to da će dio njega biti Severina, pjevač narodne glazbe Haris Džinović, kao i jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije u regiji Andrija Kuzmanović. Dio tima Une bit će i Ivana Paradžiković, donedavna zvijezda Nove TV i emisije ˝Provjereno˝, te Josip Šarić, kojeg su gledatelji mogli pratiti na HTV-u, Al Jazeeri Balkan i RTL-u. Bit će tu i voditelj Frano Ridjan, pjevačica Maja Bajamić, glumac Stefan Bundalo i novinarka Dejana Rosuljaš.

Također, među novinarskim snagama trebala bi se naći i Matea Dominiković, čija su javljanja gledatelji mogli pratiti na N1 televiziji, a kako je potvrdio za Dnevno, na ˝UNA TV˝ dolazi i popularni voditelj Daniel Delale.

“Mogu vam potvrditi da sam urednik zabavnog programa UNA TV i da me to jako veseli, no bit će vremena za izjave nekom drugom prilikom. U ovom trenutku ne mogu ništa komentirati”, otkrio je Delale, ne odajući više informacija o tome što gledatelji mogu očekivati.


Komentari