NA TRONU MOŽE BITI SAMO JEDAN: Finale ‘Plesa sa zvijezdama’ je iza ugla, evo kojim će plesnim stilovima otvoriti večer

Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci (Foto: Press)

Od trinaest fantastičnih plesnih parova koji su nas iz tjedan u tjedan oduševljavali svojom plesnom čarolijom, ostale su četiri zvijezde i četiri mentora u borbi za titulom pobjednika ”Plesa sa zvijezdama”.

Samo jedan par će prema izboru gledatelja ove nedjelje u velikom finalu otplesati u pobjedu. Nedjeljne večeri su dvanaest tjedana rezervirane za plesne poslastice, dobru glazbu, puno smijeha i zabavu uz kandidate koji su dali sve od sebe kako bi besprijekorno izveli svoj plesni zadatak, pomicali svoje granice, te pritom osvojili žiri i publiku.

Veliki trud i rad stoji iza svake točke, pratili smo kandidate na njihovom putu, pratili njihove izazove od plesne vježbaonice do velikog spektakla u studiju u emisijama uživo. Ušli smo i u njihov intiman svijet, na podiju su pokazali i više od plesa te smo svjedočili njihovim snažnim emocijama kroz umjetnički izričaj i nastup u ovom jedinstvenom showu.

Svaka točka pomno je planirana, a zahvaljujući specijalnim efektima, animacijama i rasvjetom svaka izvedba ostavljala nas je iznova bez daha. Jedinstvenom vizualnom doživljaju doprinijeli su svakako i spektakularni kostimi i pomno birana šminka i frizure koji su omogućili da kandidati apsolutno zablistaju na podiju te nas svojim plesnim koracima uvedu u neku novu dimenziju.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme finalisti su koji će u nedjelju izvesti dva plesa. Filip i Paula izvest će tango, Pedro i Valentina zaplesat će paso doble, a samba je plesni stil koji ćemo vidjeti i kod Sandija i Helene i Jelene i Marka. Drugi ples je slobodni stil, dakle svaki par će odabrati ples u kojem se može najbolje izraziti posljednji put u ovom hit showu.

Finalisti (Foto: PR)

Tko će ovaj put iskočiti, tko će najviše oduševiti publiku i osvojiti najveći broj glasova, saznat ćemo ove nedjelje u uzbudljivom finalu. Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka će posljednji put dati svoje ocjene, a osim glasanja tijekom emisije, pred sam kraj publika će se morati odlučiti tko je bio najbolji između dva superfinalista i tako odabrati pobjednika.

Uzbuđenje je pred finalnu emisiju veliko i za voditelje showa Igora Mešin i Maju Šuput, kao i za članove žirija pred kojima definitivno nije lak zadatak jer ispred njih će stati najbolji od najboljih. Ne propustite veliko spektakularno finale ”Plesa sa zvijezdama” u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!


Komentari