NA STROGOJ DIJETI! Nives Celzijus stala na vagu i pokazala koliko ima kilograma! Nije pokleknula ni kad joj je zamirisala janjentina

Nives Celzijus (Foto: Instagram / Nives Celzijus)

Fanovi Nives Celzijus ovih su dana mogli pratiti kako se pjevačica nosi s petodnevnim detox režimom zdravim sokovima. Naravno, Nives je svaki svoj korak pedantno pokazivala na Instagramu.

“Prvi dan petodnevnog detoxa s užitkom odrađen. Slijede mi još jednako ukusna i zdrava četiri. Osjećam se svježe, poletno, sretno, energično i neopisivo detoksexy”, napisala je Nives.

Na Instagram storyju otkrila je kako joj je u prvom detoxu najteže dao prvi dan, no kasnije je bilo sve lakše. Također, apostrofirala je kako joj ni janjetina nije zamirisala.

“Uopće nisam imala želju za hranom. Čak ni kada mi je zamirisala janjetina!” poručila je lijepa Nives.

Nives trenutno uživa na Jadranskoj obali što je iskoristila za poziranje u atraktivnim bikinijima, a pratitelji su naravno bili oduševljeni njenom božanskom figurom. Međutim, bilo je i onih koji su tražili ‘dlaku u jajetu’, pa je netko primijetio da nosi broj premale kupaće gaćice.

Nives Celzijus (Foto: Instagram story/Nives Celzijus)

Nives je na kraju prvog dana detoxa sokovima odlučila stati na vagu i svima pokazati koliko kila ima na svojih 1,68 m, a vaga je pokazala brojku od 65.4 kilograma.

Foto: Instagram story/Nives Celzijus


Komentari