Na Mirogoju pokopan Cico Kranjčar! Obitelj u suzama, oglasila se i Zrinka Cvitešić

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zlatko Cico Kranjčar pokopan je u petak na zagrebačkom Mirogoju. Obitelj je cijelo vrijeme bila u suzama, ali i svi koji su Kranjčara upoznali. Uz zagrebačke gradske pjesme, koje je silno obožavao i znao zapjevati, veliki Zlatko Cico Kranjčar pokopan je u Aleji velikana. Nekoliko stotina ljudi stiglo je na njegov posljednji ispraćaj

Zrinka Cvitešić, djevojka njegovog sina Nike oglasila se na društvenim mrežama i zamolila uzvanike da se pridržavaju epidemioloških mjera.

“Svim ljudima dobre volje… Uz zamolbu da držite razmak i nosite maske. Od sveg vam srca hvala”, napisala je Zrinka na Instagramu uz fotografiju Zlatkove osmrtnice.

Zlatko Kranjčar preminuo je 1. ožujka u 65 godini života, nakon što se neko vrijeme borio s bolešću jetre. Sprovod će se održati u 15 sati na Mirogoju, a misa zadušnica će biti u crkvi sv. Ivana Krstitelja na Novoj Vesi u 17.30 sati.

Zbog epidemioloških mjera  od prvog kapetana i neprežaljenog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije neće moći oprostiti svi koji bi to željeli, ali moći će mu pohoditi grob u Aleji velikana, gdje su odnedavna napadački dvojac iz “zlatne generacije 1967.” Slaven Zambata i Krasnodar Rora. Na komemoraciji će govoriti i Niko Kranjčar.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u vezi su od 2014. godine. Niko iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loree. Glumica, rodom iz Karlovca, nedavno je dobila jednu od glavnih uloga u novoj Amazonovoj seriji The Power koja se snima prema istoimenom romanu Naomi Alderman iz 2016. godine.


Komentari