NA FILMSKI FESTIVAL DOŠLA S GAS MASKOM NA LICU: Oči prisutnih bile su uprte u britansku glumicu koja je svima očitala lekciju

Foto: Instagram

Poznata britanska direktorica i glumica Barbara Paz, pojavila se na filmskom festivalu u Veneciji sa vrlo neobičnim outfitom te šokirala javnost. Jedan dio javnosti je pokušavao protumačiti koju poruku glumica šalje, dok ju je drugi dio oštro osudio.

Paz je obukla crno odijelo s bijelom košuljom, a kombinaciju upotpunila sa crnim visokim potpeticama. Ništa od toga ne bi bilo čudno da glumica nije stavila gas masku na lice te ne leđima nosila neobičnu biljku.

Simbolična poruka koju je Paz htjela uputiti su katastrofe s kojima se suočava planet jer  prašuma Amazona, poznata i kao “pluća svijeta” gubi svoju površinu.

Ona se naime smanjuje alarmantnom brzinom, a za sve su krivi užasni požari, deforestacija i globalno zagrijavanje.

Tako je Barbara Paz uputila javni apel svima, pa izjavila da “Amazon čini pluća zemlje te da čovječanstvo ima pravo disati”.

“Plućima Zemlje” zaista prijeti potpuno brisanje, a dogodi li se to doista, posljedice će biti katastrofalne za cijelo čovječanstvo.

Komentari