‘NA BEBI POLA KILE PUDERA, OVO JE UŽAS’ Majke se ujedinile pa napale Maju: ‘Ovako nisam izgledala ni u svatovima’

Foto: Instagram

Jedna od trenutačno najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj Maja Šuput rodila je sina pa fotografije snalaženja u novoj životnoj ulozi redovito objavljuje na svome Instagramu. Kao što se na idiličnim fotkama može vidjeti, Maja i njezin suprug Nenad uživaju s prinovom Bloomom.

Nakon poroda, sudeći po fotografijama, Maja izgleda savršeno i odmorno, što je potaknulo neke majke da ispod objave napišu zajedljiv komentar.

“Sigurno je i dadilja negdje sa strane”, napisala je jedna pratiteljica.

“Čisti dokaz kako Instagram nije realan”, dodala je druga.

“Da, baš  je bez veze to naslikavanje našminkana”, nadovezala se treća.

“Pa sad prisloniti lice od lice s bebom, pa na bebi ostane pola kile pudera”, zajedljivo će korisnica Instagrama.

Potom su se određene majke prisjetile kako su one izgledale nakon poroda.

“Ja ovako dobro nisam izgledala ni u svojim svatovima s fullface make-upom… a kamoli par dana nakon poroda, i to još ujutro”, prisjetila se jedna majka.

“Tako nekako,  ja sam prva 2 tjedna s bebom izgledala kao beskućnik, ali uhvatili smo rutinu poslije i organizirali se tako da sve stignemo. Vjerojatno Maja ima dadilju i dosta pomoći pa nađe i dosta vremena za sebe, što je apsolutno predivno. Da bar svaka žena može to sebi priuštiti”, tvrdi komentatorica.

“Svaka čast preslatki ste, samo mi je malo nerealno da netko ovako izgleda nakon poroda i da je sve divno i mazno, obično su prvi dani malo kaotični, složit će se mnoge mame i tate”, zaključila je pratiteljica.

Maja nije odgovarala na negativne komentare. Posljednji put kada se oglasila objasnila je zašto su sinčića nazvali Bloom.

“Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji to da riječ bloom označava – zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. Na kraju treba dodati i to da bloom osim cvijeća, označava i čelik”, napisala je Maja Šuput na Instagramu kako bi stala na kraj pričama o imenu svojeg sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari