‘MUŽA ODLUČILA KASTRIRATI’ Ella Dvornik podijelila najintimnije stvari iz privatnog života, pratitelji bijesni

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ella Dvornik, naša najpoznatija influencerica, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je objavila Facebook status koji je nasmijao mnoge.

“‘Muž: Što to piješ? Ja: Sok. Muž: Kakav sok? Ja: Od grožđa. Muž: Vino je, je li tako? Ja: To sam što jesam'”, napisala je mlada majka dvije kćeri.

U komentarima se oglasila zabrinuta pratiteljica koju je zanimalo što pije Ellin suprug Charles dok ona pije vino: “Što on pije? Nadam se da je jedan trijezan u slučaju da se nešto dogodi. Ipak, dvoje dječice”, pitala je.

“Ide on na cap cap uskoro”, odgovorila joj je influencerica, na što se uključila druga pratiteljica i zaključila da se vjerojatno nisu dobro razumjele: “Ella misli da ne bi bilo još dječice, a ti na neku nezgodu. Je li zna on za cap cap? Sad je na Google Translateu”, našalila se, a Ella joj je objasnila o čemu se radi.

“On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike, a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule”, napisala je Ella, pa dodala da je Charlesu to pet minuta, a njoj prava agonija s nuspojavama.

“Stvarno moram reći da sam ponosna na njega za tu odluku, jer njegovo se može vratiti, a meni se ne bi moglo nikada”, kaže Ella.

Neki komentari nisu joj bili toliko blagonakloni: “A zašto da se on žrtvuje za tebe? A što ako se nakon zahvata rastanete i nova žena bi htjela imati s njim djecu?”, “Hm, od svih opcija kontracepcije… Muža odlučila kastrirati…”.

Komentari