‘MUŽ MI KAŽE DA TO SAMO SELJAČINE RADE’ Ella Dvornik izazvala burnu raspravu među pratiteljicama zbog ovoga!

Foto: YouTube/Screenshot

Influencerica Ella Dvornik često, bez “dlake na jeziku” govori o svakodnevnim izazovima i nedoumicama u svom životu. Ovoga puta, veliku pažnju pratitelja izazvala je rasprava s njezinim suprugom Charlesom o bušenju ušiju.

“Od moje prijateljice mala je htjela probušiti uši i mama ju je odvela kad je mala sama odlučila da želi (podržavam). I uvijek sam se osjećala kao ‘ograničeno’ jer mi je bilo kao jako nelogično i brutalno, zašto ljudi buše uši bebama koje realno zaboli k**** za naušnice, ali eto mama je htjela. Ne osuđujem vas ako ste vi ta osoba, samo eto meni je tako u glavi”, napisala je Ella.

“I sad kažem mužu kao kako mi je super da je moja prijateljica odvela malu da probuši uši kada je ona to htjela i moj muž meni kaže da nema šanse da itko od ove dvije naše probuši uši prije 13. godine jer to samo seljačine rade i ne trebaju im (btw ja bušila pupak s 13)”, otkrila je influencerica.

“Mislim realno ne trebaju im, nemam ni ja probušene uši, a imam 30 godina ali se sad opet osjećam kao seljačina jer je meni skroz normalno da ako netko želi sam sebi probušiti uši , nos, bradavicu, pupak, da ih probuši kad je dovoljno zreo da donese tu odluku. Kakvi ste vi po tom pitanju”, upitala je Ella pratitelje i izazvala žestoku raspravu.

“Ja imam probušene uši i nikad ne nosim naušnice i stvarno ne vidim svrhu. Imam jednu djevojčicu i nemam namjeru da joj bušim uši. Ima 3 godine i na umu joj nisu naušnice. Kad to poželi i ako poželi neka probuši. Za mene je to za sad totalno nepotrebno”, napisala joj je jedna pratiteljica.

“Meni je mama kao bebi izbušila uši i mogu ti reći da mi je drago jer nikad ne bi imala muda otići sama to napravit a volim nositi i nosim naušnice”, iznijela je oprečno mišljenje jedna žena.

“Nemam curicu, ali ne bih joj bušila uši dok sama to ne poželi. Isto tako je ne bih vodila u zlataru na bušenje pištoljem već u piercing studio. Imam klinca od 10 godina i rekli smo mu da kad poželi tetovažu ili nekaj zbušiti neka nama kaže i mi ga vodimo da ne bi bilo povlačenja po nekim “rupama” i je***de s higijenom istih”, još je jedan u nizu komentara.

 


Komentari