MUŽ JE PREVARIO S BALAVICOM Osvetnički video ove gospođe postao viralni hit

Foto: Screenshot

Spisateljicu Gabrielle Stone na Tik Tok profilu prati 707.000 vjernih pratitelja, a nedavno joj se dogodila neugodna situacija sa suprugom koju je odlučila podijeliti s ostatkom svijeta.

Naime, Stone je otkrila pratiteljima koji je najbolji način za serviranje hladne osvete suprugu koji je imao ljubavnu aferu s 19-godišnjakinjom.

Odmah je privukla pažnju pratitelja s intrigantnim naslovom: “Moj muž je šest mjeseci imao aferu s 19-godišnjakinjom”, a video započinje njenim plesnim zavodljivim pokretima.

@gabrielle_stone

The best part of this video is my dog understanding the assignment. #divorce

♬ Do It To It – ACRAZE

“Na sofi u našem dnevnom boravku bile su njezine fotografije”, započela je Stone u video zapisu.

“Otišao je na odmor s njezinim roditeljima. Lagao je i rekao im da se zove Daniel”, dodala je otkrivajući sočne detalje iz svog ljubavnog brodoloma.

“Podnijela sam zahtjev za razvod. Napisala sam bestseler knjigu o svemu tome. Kupila sam vlastitu kuću. I svom liku dala ime Daniel”, zaključila je.

Pratitelji su joj odmah pružili podršku, a najviše je primila poruka podrške od žena koje su se same našle u sličnim situacijama.

“Bravo ženo, pravi si zmaj”, “Kakva snaga”, “Genijalna si”, “Upravo si me motivirala nakon razvoda”, “Mi žene nismo svjesne koliko smo jake nakon muškaraca”, samo su neki od komentara pratitelja.

Video je postao viralni hit na mrežama te je u vrlo kratkom roku skupio je više od 34 milijuna lajkova i 14.000 komentara.

Komentari