MUŠKARCI VOLE ŽENE U UNIFORMAMA: Evo koje su im najseksipilnije! (FOTO)

flickr.com

Kako kaže svima dobro poznata pjesma- “sve bi seke ljubile mornare”, istražili smo koga bi ljubili svi brace…

Pri samom spomenu riječi “uniforma” ženama na pamet padnu zgodni poručnici, mornari, policajci, vatrogasci i slični hrabri mušketiri. Odlučili smo istražiti mušku stranu priče. Koja ženska uniforma slama muška srca?

Na listi su se našle i pripadnice hrvatske vojske, stjuardese, bankarice, mažoretkinje pa čak i automehaničarke. Titula najseksipilnijih,  pripala je medicinskim sestrama.

flickr.com
flickr.com

“Kada bih birao najseksipilniju uniformu definitivno bih odabrao medicinske sestre. Ne znam zašto, možda jer znaju pružiti prvu pomoć”, kroz smijeh je prokomentirao Marko. Njegovu odluku podržao je i Nikola uz komentar: “Jednostavno su humane i sexy”. I ostali dečki su se složili kako “ima nešto u tim opravicama”.


Ni na žene s oružjem muškarci jednostavno ne mogu ostati ravnodušni. “Hrabre su, stroge , a istovremeno ženstvene i atraktivne”, zaključili su dečki.

5338

Čak su i djevojke rekle kako su žene hrvatske vojske doista atraktivne, samopouzdane i prekrasne…

4986

U nebeskim visinama uz osmijeh nude grickalice i pića, a na glasu su kao atraktivne, hrabre i spremne.

wikimedia
wikimedia

“Fino su upakirane u onu opravicu i onako imaš dojam da su utegnute, spretne..”, prokomentirao je jedan mladić.

Mažoretkinje su neminovno jedan od simbola našeg grada, a svojim uvježbanim akrobacijama i osmijesima krase brojna događanja. Dečkima se očito sviđaju duge noge.

Htjeli mi to priznati ili ne svi se divimo ženama u uniformama, brojni filmovi i serije još od davnih vremena odali su počast tim odjevnim predmetima. Jednostavno uniforma kod mnogih izaziva strahopoštovanje i pomalo te žene čini drugačijima od od ostalih. No činjenica je da se iza tih uniformi kriju ljudi koji očito vole svoja zanimanja i ponose se njima jer da nisu ne bi odjenuli tu istu uniformu.

“Odijelo ne čini čovjeka” pa tako ni uniforma nekog ne može učiniti sexy ako on to sam/sama po sebi nije. Na nekome neka uniforma može izgledati sexy, dok na nekom drugom izgleda obično/jeftino/neukusno. Ovisi od osobe i kako to nosi. Po meni, najbitnije je samopouzadnje. Samopouzdanje je sexy.”, zaključila je jedna djevojka ovu raspravu.

Komentari

loading...
-->