‘MUŠKARCI SU PROBLEM ŽENA’ Cijenjeni zagrebački liječnik Natko Beck izazvao lavinu komentara svojom objavom

Natko Beck (Foto: Instagram / Natko Beck)

Poznati zagrebački liječnik, točnije radiolog Natko Beck na svojem je Instagram profilu iznio mišljenje kako su muškarci problem žena.

“Mi muškarci smo jedina ‘stvar’ na ovoj planeti koja ugrožava žene, ubija žene, siluje žene, mlati žene, a opet se najviše volimo predstaviti kao ‘zaštitnici’ žena. Žene nisu ‘naše’. Muškarci su problem žena, a ne rješenje”, piše na fotogafiji, a u opisu je Natako napisao: “Da vidimo koga bu trigeriralo ovo…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natko Beck (@beckinsight)

‘U ‘sridu’, bravo!’, ‘Meni su muški puno bolji od ženskih. Zato se uglavnom s njima i družim cijeli zivot, kao svaki pravi tomboy’, Bez muškaraca nema života. Doslovno’, ‘Žene, nužno zlo bez kojeg muškarac ne može, pisali su mu pratitelji.

No, nije se svima svidjela ova objava pa su tako neki komentari glasili: ‘Vidim po komentarima da se vodi neka statistika, pa neka uđe u statistiku da ja smatram ovaj nazovimo ga citat apsurdnim, površnim i ograničenim’, ‘Grozna izjava! Da ne kažem sramotna. Vidim da je utjecaj feministica sve agresivniji.’

Pritom je u komentarima jedna pratiteljica zaključila: ‘Dobra provokacija… Da se razumijemo ima svega. Ali jedno je sigurno, ne možemo jedni bez drugih.’

Komentari