‘MOŽETE MI POLJUBITI DU*E’: Lucija Lugomer objavila fotku struka i poslala poruku koja je izazvala hrpu reakcija

FOTO: Instagram / Lucija Lugomer

Jedna od najpopularnijih domaćih plus-size manekenki, 28-godišnja Lucija Lugomer, poznata je i kao zagovarateljica ljubavi prema vlastitom tijelu. Sada je tako na Instagramu objavila fotografiju svog struka, a uz nju je poslala i poruku koja je izazvala “lavinu” reakcija.

“Ovo je za ljude koji podržavaju mržnju prema debelim ljudima, za one koji misle da znaju sve o nečijem zdravlju ako ga samo pogledaju i za one koji misle da svatko tko prekorači određenu debljinu promiče pretilost. Pozdrav! Možete mi poljubiti du*e!”, napisala je Lucija na engleskom jeziku.

Komentari su se, očekivano, odmah počeli nizati. “Pješčani sat, da, da, da!”, “Bravo Lucija”, “Meni je ovo wow- Mislim da svatko od nas treba voljeti sebe, pa i baš onako kako nas je dao Bog na svoju sliku i priliku… Međutim, ove društvene mreže nam samo nameću ‘ideale’ i puno nas u svemu zapravo izgubi sebe… Nažalost… Bravo Lucija za vaš post”, tek su neki od brojnih komentara.

Inače, nakon što je nedavno u jednoj showbiz emisiji komentirao izgled Lane Jurčević i spominjući njezinu kilažu rekao kako ona  “izgleda grozno”, Neven Ciganović se uspio posvađati i s Lucijom koja je branila pjevačicu.

Ciganović je na Instagramu otkrio da ga je plus size influencerica blokirala blokirala pa joj se obratio na svom storyju. I pritom nije štedio riječi.

“Draga Lucija, potpuno razumijem da si ti naše komentare shvatila osobno jer si ti svoje ime izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti”, napisao je tada Ciganović.

Foto: Instagram

Komentari