MOŽE LI GORE? Pogledajte kako se reality zvijezda obukla za britansku glazbenu dodjelu nagrada

Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Nekoliko modnih failova, previše dobrih nastupa, odličnih nominacija i dobitnika – tako nekako bi se mogli sumirati Brit Awards, britanska glazbena dodjela nagrada, koja je sinoć održana u Londonu.

Cijeli show otvorio je glumac Hugh Jackman s hitom ‘The Greatest Show’ iz filma ‘The Greatest Showman’. Nastup je puno obećavao i nije uopće razočarao. Moglo bi se reći da je to bio vrhunac cijele večeri – na pozornici su mu se pridružili plesačima iz zraka, ali i vatreni plesači, svi su bili obučeni u odijela sa šeširima, a piramida plesača je ostavljala bez daha. I to je bio prilično epski način da se započne najveća noć u britanskoj glazbi.

Iako su svi mislili kako će sve nagrade osvojiti Dua Lipa i Anne-Marie, to nije bilo toliko točno jer su se najviše istaknuli britanski producent Calvin Harris i britanska grupa The 1975.

Calvin Harris proglašen je najboljim britanskim producentom i doma je odnio kipić, zajedno s Dua Lipom, za britanski singl godine – One Kiss.

Nagrada za poseban doprinos glazbi je otišla u ruke Pink te se time upisala na istu listu dobitnika kao i Elton John, David Bowie, Queen, Spice Girls, Oasis, Robbie Williams i Blur. Upravo je ona zatvorila cijeli show i to presjekom svojih hitova uključujuči Walk Me Home, Just Like Fire, Just Give Me A Reason, Try i What About Us.

No, ono što je mnogima zapelo za oko je modni odabir britanske reality zvijezde Montane Brown.

Naime, Montana je odjenula prozirnu haljinu boje kože koja je naglašavala njezinu savršenu figuru. No, haljina joj se u jednom trenutku uvukla u nezgodno mjesto, a fotografima taj detalj nije promakao.

Foto: Karwai Tang/WireImage
Foto: Jeff Spicer/Getty Images

S druge strane, sve poglede je privlačila britanska ženska grupa Little Mix koja je i osvojila kipić za najbolji video s pjesmom Woman Like Me.

Foto: Facebook/Brit Awards

Ženska zvijezda večeri možda je bila Dua Lipa, ali svojim izgledom na Red Carpetu uspjela je dobivati poglede sa svim strana jer su se svi pitali jedno – je li ovo odlična kombinacija ili totalni fail?

Ona se odlučila za neobičnu neon-ružičastu suknju s dubokim dekolteom.

Foto: Karwai Tang/WireImage

A kada je on ušao, samo se čuo vrisak fanova. Naravno, riječ je o kanadskom pjevaču Shawn Mendesu koji je bio nominiran u kategoriji International male, a prije nekoliko dana postao je zaštitno lice Calvin Klein Underwear-a.

Foto: Dave J Hogan/Getty Images

POPIS DOBITNIKA:

British male: George Ezra

British female: Jorja Smith

British single: Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss

British breakthrough: Tom Walker

British group: The 1975

British video: Little Mix – Woman Like Me (feat Nicki Minaj)

International group: The Carters

International male: Drake

International female: Ariana Grande

British album: The 1975 – A Brief Inquiry Into Online Relationships

British producer: Calvin Harris

Critics’ choice: Sam Fender

Global success award: Ed Sheeran

Outstanding contribution to music: Pink

Komentari