MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)

pixabay.com

Već se duže vremena nagađa kako je cijeli show od početka detaljno izrežiran i isplaniran te kako su stanari za određene “akcije” primili zavidne svote novca.

Od regionalnog “reality ludila” oprostili smo se prije nešto više od tjedan dana, ali nove zanimljive informacije ispoljavaju se svakoga dana. Posljednja takva tiče se sarajevskog menadžera solarija, Ervina Mujakovića i kontroverzne Splićanke, Steffani Banić ili još preciznije njihovih seksualnih odnosa u kući.

Naime, paralelno s Big Brotherom, u regiji, konkretno u Srbiji, održavale su se brojne realty emisije sa sličnom tematikom, a sudionica srpske Farme, Maja Nikolić, istupila je u medije s veoma zanimljivom tvrdnjom. Ona tvrdi kako njezine “kolege” iz emisije Parovi dobivaju prema ugovoru 700 eura ako imaju snošaj pred kamerama.

E sada, kako je Big Brother najjača emisija ovakvog tipa u svijetu logično je bilo za zaključiti kako slična klauzula postoji i u njihovu ugovoru. Valja razmisliti i o tome da možda u BB-u nije riječ o “pišljivih” 700 eura već o malo većoj svoti jer se emisija pratila u cijelog regiji, a upravo su scene spolnog odnosa Steffani i Ervina donijele veliku gledanost Big Brotheru. Cijeloj situaciji treba pridodati i kako se promiskuitetna Banić u kuću vratila nakon što je samovoljno napustila kuću, a i nakon toga je u nekoliko navrata skoro završila u ljubavnom klinču. Kako je u nekoliko navrata naglašavala da ide u show isključivo zbog novca, daje se naslutiti kako ovakav tip ugovora možda ipak postoji.

U najgorem ili najboljem slučaju, zavisno kako to gledate, u ugovoru može stajati klauzula o ljubavnoj romansi, vezi ili nešto slično zbog koje bi mogli dobiti “povišicu”, iako vjerojatno nije ni približno dobro plaćena kao ona koja uključuje snošaj.

>>> BIG BROTHER NAMJEŠTEN, OBMANJENI STANARI I JAVNOST: Ovaj video dokazuje bolesnu ‘bratovu’ igru (VIDEO)

>>> DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>> BIG BROTHER JE NAMJEŠTEN, evo i dokaza (VIDEO)


Komentari