MORALA INTERVENIRATI ČAK I POLICIJA! Je li dolazak drugog djeteta gurnuo Meghan i Harryja preko ruba?

screenshot

Iako je princ Harry izjavio kako mu je život u SAD-u fantastičan, nema tko nije ostao začuđen ovom izjavom, s obzirom na silne natpise kako je njegov i Meghanin brak u krizi. Već se mjesecima piše kako se supružnici svađaju do te mjere da im u kuću dolazi policija, što su posvjedočili i njihovi susjedi, a Harryju je posebno teško što je odvojen od svoje obitelji i prijatelja.

K tome je profesionalno neispunjen jer je Meghanina karijera sada ta koja ima prioritet, a iako mu odgoj djece predstavlja veliki užitak i sreću, činjenica jest da je to praktički jedina aktivnost u kojoj u Americi uistinu uživa.

Sada tabloid New Idea piše da su se Meghan i Harry toliko posvađali u jednom restoranu, u četvrti u koju su se nedavno preselili, da je u jednom trenutku netko od njih dvoje na stol stavio papire za razvod.

Ovo je tabloidu ispričala svjedokinja koja je sve ovo navodno vidjela na svoje oči te je objasnila da je Meghan hladnokrvno uživala u čaši vina, dok je Harry bio vidno izvan sebe te je izgledao kao da mu je dosta svega. Svjedokinja je na temelju toga zaključila da je Meghan bezosjećajna manipulatorica i da je i budali jasno da vrti Harryja oko malog prsta.

Spomenuti tabloid se obratio i stručnjakinji za govor tijela, kako bi prokomentirala slučaj koji je svjedokinja vidjela, a ista je, kao i brojni stručnjaci neverbalne komunikacije prije nje, potvrdila da je Harryjev i Meghanin brak uistinu u teškoj krizi. ‘U svakom video razgovoru koji je par imao proteklih mjeseci Meghan je vodila glavnu riječ, dok je Harry cijelo vrijeme gledao u pod. Upravo zato smatram da u toj vezi glavnu riječ vodi Meghan’, objasnila je stručnjakinja.

Naravno, njihov razvod još nije službeno potvrđen, no znate kako se kaže? Gdje ima dima ima i vatre! Pa nije moguće da su svi ovi natpisi zadnjih mjeseci o tome kako je Harry vidno nesretan u braku s Meghan posve izmišljeni, pogotovo jer se na njemu na svakom javnom pojavljivanju, od samog trenutka kada su se on i Meghan odrekli kraljevskih dužnosti, itekako vidi da je anksiozan.


Komentari