MOJMIRA PASTORČIĆ NAJBOLJI POKLON DOBILA OD BIVŠEG DEČKA: ‘Bila je to mala žuta tigrasta maca imena Juščenko’

Foto: Screenshot

Omiljeno lice RTL-a, voditeljica te urednica Mojmira Pastorčić, otkrila je za RTL.hr ima li  kakvih božićnih ili novogodišnjih želja, koji joj je bio najbolji, a koji najgori božićni poklon te što bi poželjela dobiti za blagdane.

“Ne volim dobiti šal i rukavice jer mi se šal sigurno neće sviđati, a rukavice će mi biti premale. Najljepši poklon za Božić sam dobila jednom davno od bivšeg dečka. Bila je to mala žuta tigrasta maca imena Juščenko. Ove godine želim samo 100 najdebljih crnih Stabilo flomastera, jer trošim jedan dnevno”, priznala je Mojmira.

Podsjetimo, voditeljica se u protekloj godini profilirala kao jedna od omiljenih TV voditeljica, a to dokazuje i nominacija za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio.

Foto: RTL

Inače, Mojmira je vrlo samozatajna osoba pa ne voli previše u javnosti pričati o svom privatnom životu. Iako nije prisutna na društvenim mrežama nedavno se osvrnula na natpise korisnika Facebooka u svom stilu.

“Nikad nisam imala Facebook, ali voljela bih vam pročitati što sam na Facebooku pročitala o sebi. S papira. Ja sam očito za HDZ, glavni sam pitbull Stožera, anarhist, otvoreno navijam za Možemo!, katotalibanka sam, pravoslavka, četnikuša, jugonostalgičarka, ‘Zlojmira’, covid veleposlanica, lažljivica, plaćenica, vještica nad vješticama, prodana duša, ‘tko ti više vjeruje’, ‘glupačo’, ‘tupava voditeljica’, ‘potplaćena tuka’, uzor su mi kradezeove lopine, dnovinarka, ‘kao neka druga vrsta, ali ne ljudska’. I moj osobni favorit: ‘Tebe bi, Mojmira, i toster mogao zamijeniti, a ne robot.’ Hvala svima, ali vratimo se mi našoj temi”, našalila se u emisiji RTL Direkta na svoj račun.

RTL Screenshot

Komentari