‘MOJI NAJVAŽNIJI TROFEJI!’ Luka Modrić oduševio pratitelje fotografijama sa suprugom i djecom

Luka Modrić i Vanja Modrić (Foto: Instagram / Luka Modrić)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (36) prošlog je vikenda slavio pobjedivši sa svojim klubom Real Madridom engleski Liverpool u finalu Lige prvaka. Time je došao do svoje pete titule prvaka Europe.

Fotografije slavlja objavio je na svojem Instagram profilu, a na zadnjoj objavi pozira na stadionu u društvu supruge Vanje Modrić (39) i troje djece, Eme, Sofije i Ivana.

‘Moji najvažniji trofeji!’, napisao je u opisu fotografija i oduševio pratitelje, a objavu su lajkali i Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Danijel Subašić, Luka Peroš…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

‘Obitelj! Vječna potpora i inspiracija!’, komentirali su sa službenog Instagram profila Hrvatskog nogometnog saveza, a neki od ostalih komentara Lukinih pratitelja su glasili: ‘Legenda Luka’, ‘Kralj’, ‘Maestro’, ‘Najbolji na svijetu’, ‘Prekrasna obitelj’.

Podsjećamo, Luka je Vanju upoznao kada mu je bilo 19 godina. Tri godine starija Vanja radila je u Mamić sport agenciji, a Luka je igrao za Dinamo Zagreb. Njihova ljubavna priča započela je preko telefona zbog posla, a razgovor je potrajao puna tri sata. Šest mjeseci kasnije započeli su zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

 

Komentari