‘MOJ SIN NIJE UMRO TIJEKOM ODNOSA’ Utučeni otac Vidoja Ristovića otkrio rezultat nalaza obdukcije

Vidoje Ristović (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Odlazak srpskog povjesničara Vidoja Ristovića u 44. godini šokirala je regiju. Obitelj preminulog otkrila je da će se sahrana održati 12. svibnja na Novom groblju, a više detalja o uzroku smrti otkrio je njegov otac Viktor.

Naime, obdukcija je završena danas. Podsjećamo da se ovih dana u srpskim medijima pojavila informacija da je Vidoje umro na stolu za masažu oko ponoći, što je izazvalo razne reakcije.

“Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se para! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamo li ja bavim temama koje su toliko sramotne u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred dišne insuficijencije (op.a. stanje u kojem razina kisika u krvi postaje opasno niska odnosno razina ugljikova dioksida opasno visoka) koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića”, rekao je Viktor za Blic.rs i poručio medijima da mu ne uništavaju uspomenu na sina.

Za Vidojem tuguje i njegova supruga Nikolina Ristović. Voditeljica je jučer kratko poručila da joj je jako teško. Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina, a voditeljica se posebno veselila useljenju u kuću u podsljemenskoj zoni koja je u fazi uređenja. Plan je bio da se presele za stalno u Zagreb. Čim je doznala bolnu vijest, Nikolina je došla iz Zagreba u Beograd.

Komentari