Moj seksualni život nikada nije bio bolji, a imam 70 godina

Neobična i ohrabrujuća priča stiže nam iz Britanije gdje 70-godišnja gospođa tvrdi kako je ponovo poćela uživati u život, prenosi The Guardian.

Meni je 70, a mom partneru 79 godina. Kada smo se upoznali ja sam već 10 godina bila udovica. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezu i nisam bila zainteresirana za seks. Znali smo se dugih 15 godina, ali tek kada smo počeli razgovarati o smislu života što je dovelo do nove intime”, prepričava zadovoljna Britanka.

Smatrala je kako nije u tjelesnoj formi te se iznenadila kako je reagirala na prve dodire i poljupce. “Na početku, to nije bio puni snošaj. Odbacili smo lijekove i pomagala te shvatili smo da se stvari mijenjaju postepeno. Povećano samopouzdanje, pažnja i povjerenje rezultiralo je punijim iskustvom. Nemam potrebu uklopiti se u svoje ili tuđe ideje kako uspješna seksualna veza mora izgledati. Davanje i dobivanje zadovoljstva i ljubavi dovoljno je”, rekla je.

Dodaje kako im na seksualnom životu zavide i nekoliko desetljeća mlađe osobe. “Kada sam imala 30 godina nisam vjerovala da ću sa 70 godina uživati u seksu bez umjetnih pomagala, a vjerojatno bi bila pomalo zgađena s tom primisli. Seks je kao fino vino, sazrijeva s godinama, a usput sam se i zaljubila”, zaključila je.

 


Komentari