MOJ MALI JE OPASAN (A BOME I TROFEJAN)! Iris Livaja objavila fotku sa suprugom i Rabuzinovim suncem pa poručila: ‘Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite’

Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Hajduk je sinoćnjom 3:1 pobjedom protiv Rijeke na Poljudu u finalu Hrvatskog kupa došao do svog sedmog Rabuzinovog sunca. Junak velike pobjede Splićana bio je Dario Melnjak, koji je postigao dva pogotka, dok je jedan dodao Portugalac Ferro, a za Rijeku je zabio Švicarac Josip Drmić.

Nakon što je sudac odsvirao kraj, uslijedila je eksplozija sreće na poljudskim tribinama, a navijači su na rukama nosili svog miljenika Marka Livaju, fantastičnog napadača koji je sezonu završio sa Zlatnom kopačkom HNL-a.

Ponosna je bila i Markova supruga Iris Rajčić, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s Markom držeći trofej u rukama.

“Možda kasnimo… Čujem neke komentare… Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite… Hajduk živi vječno. Idemo dalje još jači. Cili Split poludi. Hvala ti ljubavi, hvala cijeloj momčadi… Cijelom Hajduku”, napisala je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Također, Iris je nakon utakmice ušla u svlačionicu, gdje je strastveno poljubila Marka.

Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Instagram story/Iris Rajčić)

Podsjetimo, Marko i Iris su u bračnu luku uplovili početkom svibnja, a vjenčali su se u crkvici na Sustipanu.

 


Komentari