‘MOJ JEDINI I NAJBOLJI ZLATNI GUMB!’ Maja Šuput objavila fotografije s malenim Bloomom, svu pozornost ukrala njegova frizura

Maja Šuput (Foto: Instagram / Maja Šuput)

Pjevačica Maja Šuput (42) trenutno snima novu sezonu showa Nove TV ‘Supertalent’, u kojem je jedna od članica žirija. Na društvenim mrežama Maja je otkrila kako je na snimanjima i njezin sinčić Bloom.

Fotografije na kojima zajedno poziraju za stolom žirija objavila je na svojem Instagram profilu.

“Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb”, napisala je Šuput u opisu fotografija, na kojima je svu pozornost ukrala Bloomova kovrčava kosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

‘Kak mi je frend meden!’, ‘Mali buntovnik’, ‘Kosica je sve’, ‘Čupko mali’, ‘Nemoj ga šišati’, ‘Pa dobro, koliko to dijete može biti slatko’, pisali su Majini pratitelji.

Podsjetimo, Maja je jučer svom je Instagram profilu pokrenula darivanje u kojem će dijeliti plišane igračke svog sina Blooma. “Kako je Bloom od rođenja dobio puno plišanaca i zaista napunio sobu s raznim likovima iz crtića, i onima kojima smo mi dali imena, smatramo da je došlo vrijeme da razvesele i druge bebe i djecu jer im ih zaista imamo previše…, napisala je u jednom dijelu svoje objave.

 


Komentari