‘MOJ ĆAĆA, VEĆI OD ŽIVOTA’ Mate Mišo Kovač obilježio poseban dan, njegova kći potaknula brojne komentare

Foto: Instagram

Legenda domaće glazbene scene Mate Mišo Kovač u petak je proslavio okrugli 80. rođendan. Tim povodom se oglasila njegova kći, također glazbenica, 43-godišnja Ivana Kovač. Ivana je ocu putem društvenih mreža uputila emotivne riječi, a objavila je i njihove zajedničke fotografije.

Na Instagramu je glazbenica objavila dvije fotografije na kojima nasmiješena pozira s najdražim muškarcem, a ono što je dodala pord njih nikog nije ostavilo ravnodušnim.

“Veliki 80-ti Velikog Čovika. Moja stina, oslonac ,prijatelj, pola mene. Želim ti more zdravlja i sriće! Ljubav i mudrost već imaš. Sritan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života! Voli te beskrajno tvoja mala”, napisala je Ivana, a čestitkama njezinom slavnom ocu pridružili su se njegovi brojni kolege, među kojima su Željko Samardžić, Luka Basi, Mario Roth…

Lijepim su se željama pridružili i brojni obožavatelji. “Sretan rođendan legendi”, “Sretno Mišo”, “Puno, puno zdravlja!”, “Sretan rođendan. Hvala za njegove pjesme. Čestitam mu i želim još puno godina u zdravlju. Ciao dragi Mišo. Najveći svjetski pjevač!”, “Pjesme moje mladosti i starosti, hvala što postojiš. Sretan rođendan”, tek su neki od brojnih komentara.

Inače, Ivana je nedavno za IN magazin otkrila kako će njezin otac proslaviti 80. rođendan.

”On uvijek sa ženom slavi rođendan, tako će vjerojatno i sada. Budući da je osamdeseti, već razmišlja koga bi mogao zvati, ali mislim da će to biti krajem osmog mjeseca jer sad je ipak malo prevruće”, ispričala je.

Bez obzira na godine, koncertima nije rekao zbogom, a onih pravih nastupa već duže vrijeme nije imala ni Ivana. ”Problem je u tome što ljudi misle da mi zarađujemo ne znam koju lovu. Ima glazbenika koji zarađuju stvarno mnogo, ali ima nas koji ne zarađujemo mnogo novca, nego onoliko da možeš živjeti normalan život. I kad ti se ta špina zatvori, nastane problem”, istaknula je nedavno ova pjevačica.

Foto: Instagram

Komentari