‘MOGU SE JEDINO POKRITI PO UŠIMA’ Gibonni se oglasio o incidentu s gaženjem hrane

Foto: Screenshot

Nakon što su društvene mreže preplavile ljutite reakcije na snimke i fotografije sa sinoćnjeg partyja u Laubi gdje je, između ostalog, nastupao 53-godišnji Zlatan Stipišić Gibonni koji se u jednom trenutku popeo na stol s tortom i narescima te pritom gazio po hrani, o svemu se sada oglasio i sam glazbenik.

˝Slušajte… negativne reakcije su u potpunosti opravdane. Da nisam tamo bio i da vidim na fotografijama da to netko radi, reagirao bih kao i svi drugi˝, započeo je Gibonni za 24sata. ˝Ta večera je odavno završila, kad sam se popeo na stol nisam vidio nikakvu tortu. Nikad mi nije bila namjera ugaziti u tortu ili fetu pršuta. Ružno izgleda i reakcije su mi razumljive. Opravdano je sve što ljudi pišu. Mogu samo reći da se ispričavam i da gaženje po hrani ni u jednom trenutku nije bila moja namjera˝, dodao je glazbenik koji je gaženje po hrani opravdao time što je nosio sunčane naočale zbog kojih, kako tvrdi, nije vidio hranu na stolu.

Foto: Screenshot

˝Nikad mi se ovako nešto nije dogodilo, i to vam ne pričam da bih se opravdao. Nije lijepo i nema se tu što više dodati. To nije bila moja namjera, ali tako se to dogodilo˝, rekao je 53-godišnjak kojeg su jako pogodile i fotografije o kojima danas bruje društvene mreže.

˝Mogu se jedino pokriti ušima˝

˝Te fotografije su Bože sačuvaj, što da vam više govorim… Da vidim nekog od svojih kolega da to radi, uhvatio bi se za glavu i rekao: Ovaj je totalno lud. Samo što sam u ovom slučaju to ja. Moje isprike ljudima koji su to vidjeli, to mi nije bila namjera. Nema opravdanja, jednostavno nema. Mogu se jedino pokriti ušima. Nema nazad. Što je tu je˝, zaključio je Gibonni za 24sata.

Komentari