MODNI MAČAK NA ‘REMONTU’! Marko Grubnić objavio fotografije nakon zahvata: ‘Hvala čarobnjaci moji što odem skoro pa savršen’

Marko Grubnić (Foto: Instagram / Marko Grubnić)

Modni stilist Marko Grubnić (40) na svojem se Instagram profilu pohvalio najnovijim estetskim zahvatom, tretmanom botoksa.

“Ljudi kažu da savršenstvo ne postoji, ali ja bih rekao da ipak nakon ‘remonta’ u poliklinici, kada prođeš kroz stručne ruke Hrvoja Kesića i Mladena Dudovića budeš najbliže moguće savršenstvu… Hvala čarobnjaci moji što od vas odem uvijek svjež, zadovoljan, sretan i skoro pa savršen…”, napisao je Marko uz fotografiju s tretmana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Markovi pratitelji u komentarima su odmah pohvalili njegov izgled. ‘Tak’ i treba Marko! Baš si mi zgodan’, ‘Ma lipše ne može’, ‘Super Markić’, pisali su mu, dok je jedan od komentara glasio: ‘Ti si savršen svakako, ne diraj ništa’.

Marko je i ranije na svojem Instagram profilu otkrio da je bio na tretmanima. “Čovjek koji je zaslužan za moj mladoliki izgled”, napisao je tada stilist uz fotografiju na kojoj pokazuje konture koje je postigao zahvaljujući estetskoj korekciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

 


Komentari