MODNI MAČAK I MOMČILO PROŠETALI CENTROM Zaradili niz pohvala: ‘Vi ste za naslovnicu Voguea’

Foto: Instagram

Modni stilist Marko Grubnić kao i većina Zagrepčana Badnjak je odlučio provesti u centru. Ponovno je izazvao reakcije svojim najnovijim božićnim modnim outfitom. Naime, 40-godišnjak je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija s Momčilom Gurovićem.

Simpatični dvojac modno je uskladio crne kombinacije pa su ukrali poglede prolaznika, a nisu izostale ni reakcije na društvenim mrežama.

“Neka je svima sretan”, poručio je Grubnić ispod fotografije na kojoj pozira sa svojom boljom polovicom sa šampanjcem u rukama.

“Kada narastemo Edis i ja želimo biti Momčilo i…”, nadovezala se olimpijska bacačica diska Sandra Perković u komentarima, a stilist joj je odmah uzvratio ljubav.

“Vi ste za naslovnicu Vogue”, “kakav outfit”, “uvijek originalni”, “obožavam i jednog i drugog”, “opet nadmašili”, “nema dalje”, samo su neki od komentara pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Grubnić je odjenuo crni kaput s krznenim ovratnikom te mini crnu Louis Vuitton torbicu, a Momčilo je izabrao upečatljivi crni kožnjak.

Modni stilist je otkrio i kako izgleda Božić u njihovom domu te pokazao raskošni bor i bogate dekoracije kojima svake godine pridaje veliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

”Ovo je najljepši dio godine”, poručio je svima ispod još jedne serije fotografija na kojima pozira u simboličnom božićnom džemperu sa svojim ljubimcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)


Komentari