Modni dvojac ELFS priredio spektakularan show!

FOTO: press

Predstavljena je raznovsna kolekcija od 40-ak modela.

Zagrebački Muzej automobila Ferdinand Budicki sinoć je okupio brojne poklonike najzabavnijeg dvojca na hrvatskoj modnoj sceni – Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića. Dizajneri koji stoje iza brenda ELFS ponovno su nadmašili sva očekivanja, a prvi put u samostalnoj produkciji priredili su spektakularni retro tulum na parkingu kako bi pokazali aktualnu kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

FOTO: press
FOTO: press

Predstavljena je raznovsna kolekcija od 40-ak modela, a kada su pistom počele koračati manekenke stilizirane poput Melanije Trump postalo je jasno u kome su dizajneri pronašli inspiraciju za kolekciju pod imenom First lady. Nit vodilja kolekcije je stil prvih dama koje svojom pojavom objedinjuju decentnost, formalnost i otmjenost.

Modnu priču ELFSI su započeli ležernim modelima od šlinganog pamuka u bijeloj boji, namjenjenim za trenutke opuštanja na nekoj luksuznoj rivijeri. Preko romantičnih djevojačkih modela mini dužine, kolekcija se razvija do otmjenih haljina u puderastim, prljavorozim i zlatnim tonovima. Haljine ženstvenih silueta midi dužine od bogatih brokata, trodimenzionalnih čipka i tkanina protkanim metalnim nitima odaju dojam luksuza. U pojedinim modelima posebno je simpatična nova interpretacija klasike koja nas asocira na nezaboravnu Jackie Kennedy.

FOTO:press
FOTO:press

Casual dio kolekcije koji se sastoji i od muških modela daje buntovničku dimenziju cijeloj priči jer se kroz njega provlače printani motivi tetovaža. Finale kolekcije obilježile su ženstvene haljine pritajenog seksipila kojima dominiraju dizajnerski printevi s motivima rascvjetanih ruža, hortenzija i hibiskusa, a posebno impozantno djeluju modeli dugih haljina od šifona. Isti floralni motivi provlače se kroz cekere i male torbice te su motiv i na ljetnim sandalama s drvenim potplatama. Predstavljeni su i novi modeli muških tenisica. Kompletan stajling upotpunile su retro sunčane naočale te decentni nakit od pozlačenog srebra i poludragog kamenja.

FOTO:press
FOTO:press

U predstavljenoj kolekciji First lady svaka se žena može pronaći, bez obzira na stil i dob, jer se ovaj popularni dvojac vodio idejom stvaranja bezvremenske kolekcije koja slavi žensku ljepotu.

Prvu veliku samostalnu reviju nisu propustila ni brojna poznata lica kao što su Jelena Rozga, Nikolina Pišek, Petra Kurtela, Luka Nižetić, Slavko Sobin, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, Ivana Mišerić, Dalibor Petko, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Danijela Pintarić, Doris Pinčić Rogoznica, Andrea Andrassy, Mirjana Mikulec, Boudoir, Envy Room, Zoran Aragović, Pamela Ramljak, Ivana Šundov Hojan, Ana Gruica, Renata Sopek, Larisa Navojec, Tomislav Mađar te brojni drugi.

FOTO: press
FOTO: press

Za frizure manekenki i manekena zaslužna je Katica Topčić iz Kevin Murphyja, za šminku Saša Joković, dok su službeni fotografi revije Saša Zenaja, Goran Čižmešija i Goga Severak.

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Story koji donosi naviše vijesti o ovom događanju, Mercedes-Benz Auto Gašparić koji je na pisti predstavio novu generaciju automobila Mercedes-Benz GLC Coupe, Švedski brend FOREO specijaliziran za inovativne uređaje i proizvode za ljepotu predstavio je novu zvijezdu među svojim uređajima – LUNA™ play!, zatim Nivea koja je donijela dodatni retro prizvuk svojom linijom Hairmilk proizvoda za njegu kose te Teta Violeta čiji su Limited Edition Pure Love i Sweet Impulse omekšivači osmišljeni kao luksuzan tretman za omiljene komade odjeće te ih preporučuje ELFS. Tu su još i RTL televizija, Journal.hr, Jana Kolagen Beauty, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji je na pistu stigao direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.


Komentari