MOĆNA HRVATICA I NJEZINA KĆER: Nikada nećete pogoditi tko su ove dvije preslatke bebe (FOTO)

Instagram

Supruga bivšeg čelnika HDZ-a polagano je pala u zaborav.

O Ani Šarić i Tomislavu Karamarku mediji su nadugo i naširoko pisali. Afera MOL stavila je ovaj par u samu žižu, nizale su se novi inkriminirajući podaci i u konačnici je, kao što je već poznato Karamarko napustio čelnu poziciju. Vlada Tima Oreškovića raspala se kao kula od karata, a HDZ-ov predsjednik doslovce ispario.

Tome padu kumovala je i čuvena afera Konzultantica.

Nacional je prvi objavio dokumente koji dokazuju da je Petrović preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki Drimia, u vlasništvu Ane Šarić Karamarko. Petrović je za usluge savjetovanja i medijskih analiza na energetskom tržištu plaćao 2500 eura mjesečno. Ukupno je isplatio najmanje pola milijuna kuna, objavio je tada Nacional.

Sporni postupci

Mol sudjeluje u dva arbitražna postupka s Vladom oko plinskog biznisa i upravljanja Inom. Prema objavljenim informacijama, HDZ je nekoliko dana prije objave informacije o poslovnoj vezi Petrović-Karamarko od koalicijskog partnera Mosta zatražio prekid arbitraže; 2. Karamarko je tvrdio da Petrovića poznaje s košarke, ali je svjesno prešutio poslovni aranžman s njim; 3. Po ugovoru, Drimia je za Petrovićevu tvrtku obavljala „usluge savjetovanja i medijskih analiza“, a Peritus joj se obavezao svakog petog u mjesecu isplaćivati najmanje 2500 eura u kunskoj protuvrijednosti. Petrovićeva je firma, prema medijskim napisima, 60 do 90 posto novca dobivala od Mola. Ugovor je sklopljen 1. veljače 2012. i trajao je do 31. prosinca 2015. Inače, Drimia je osnovana 12. siječnja 2012., pa je imala neobičnu početničku sreću kad je naletjela na klijenta poput Petrovića. Koji je u to doba već bio u vrhu Ine, kamo je stigao voljom Ive Sanadera.

>>>ANA KARAMARKO O ‘AFERI DRIMIA’: Znam tko je osoba koja je objavila ugovor!

Zbog afere Konzultantica povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo je kako je Karamarko u sukobu. Tomislav Karamarko polako je i sigurno ispario s političke scene, a njegovomjesto zauzeo je Plenković.

Obitelj je uvijek tu

Crvenokosa Ana izrazito je ambiciozna žena, mnogi su pisali kako je upravo ona bila ta koja je vukla sve poteze. Savjetnica za medije, marketinška stručnjakinja i frizerka gorljivo se bori za prava životinja. Ujedno je i majka male Kate, a nedavno je objavila fotku iz svog djetinjstva i pokazala koliko joj djevojčica sliči.

:) #mamaikcer

A photo posted by Ana Šarić (@ana_gita) on

Bura oko afere se stišala, obitelj Karamarko pala u zaborav, a Ana se posvetila drugom biznisu i kćerkici.

>> ANA KARAMARKO KUPILA STAN U SRCU ZAGREBA: Platila ga 50 000 eura u gotovini

>>> SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O KARAMARKU: Evo što je o njemu i supruzi Ani napisao New York Times!


Komentari