MLADI KUHAR OPET PRED EKRANIMA: ‘Čini mi se da Špiček kao i ja voli dobro pojesti’

Foto: screenshot Youtube

Youtuber Dario Oreški (24) iz Bednje vraća se u još jedan kulinarski show. Nakon drame u “Večeri za 5” kada je zabavljao publiku provociranjem drugih kandidata, vraća se na male ekrane u “Tri, dva, jedan – kuhaj!”.

Dario je kuhar po zanimanju, ali se prijavljuje u kulinarske emisije kako bi naučio više o svom zanatu.

“Za mene show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ predstavlja veliki izazov, nova prijateljstva i poznanstva. Nadam se da ću naučiti nešto više o kuhanju ako prođem dalje na audicijama. Ja jesam kuhar po zanimanju, ali sa završenom školom ne možeš puno, u školi se ne uči kuhati”, rekao je za 24sata.

Ima spremna omiljena jela koja želi pripremiti žiriju, a nada se da neće morati spravljati jela od ribe.

“Htio bih im pripremiti rolanu puretinu s mlincima što sam kuhao u ‘Večeri za 5 na selu’. Mislim da bi ih to jelo oduševilo, a ja se nadam da ću imati priliku pripremiti im to jelo. Iskreno se nadam da neću morati kuhati ni jedno riblje jelo jer što se tiče ribe – tu sam katastrofa! Obožavam azijsku kuhinju, sushi i skoro sve ribe, no pripremati ih ne znam”, izjavio je.

Otrio je i tko mu je najdraži član žirija, te da ga nije strah prihvatiti njihove kritike jer se nastoji poboljšati.

“Volim prihvatiti kritiku jer nastojim poboljšati svoja jela i prihvaćam svaki savjet. Najdraži član žirija mi je Tomislav Špiček. Čini mi se da on kao i ja voli dobro pojesti i uživati u hrani”, poručio je Dario.

Otkrio je i da ne namjerava ponovo izazivati drame u showu te da bi promijenio neke stvari iz prošlosti.

“Iskreno, ne planiram raditi spačke. Mene jako u životu muči nepravda, zato sam i bio onako reagirao u ‘Večeri za 5 na selu’. Da se dotaknem te večeri, nisam nikoga napadao ni vrijeđao, trebao sam Ivanki dati 10 i ponosno izaći iz kuće. Da mogu vratiti vrijeme, popravio bih to, ali nažalost ne mogu”, izjavio je.

U “Tri, dva, jedan – kuhaj!” prijavio se s Marijom Bednjak, također bivšom kandidatkinjom “Večere za 5 na selu”. Smatra ju prijateljicom i pozvao ju je da mu se pridruži kako bi je unuci opet vidjeli na televiziji.

“Baka, žena, majka, kraljica i moja divna prijateljica. Netko kaže da je razlika velika u godinama, ali ja kažem da je to nebitno. Unuci od Marije željeli su jako vidjeti baku ponovno na televiziji pa sam je odlučio pozvati da idemo zajedno, što je ona s veseljem prihvatila”, poručio je Dario.


Komentari