Mlada glazbena zvijezda: Ima li Mery novi ljetni hit?

FOTO: Youtube

Diskografska kuća Hit Records ponosno predstavlja novo glazbeno lice, Meri Andraković, umjetničkog imena Mery.

Talentirana, vedrog i veselog duha, zaraznog osmijeha, osječanka Mery uzbuđenje povodom izlaska singla prvijenca “Kemija” nimalo ne skriva.

Kako i ne bi, kada se pjevanjem bavi od vrtića, a svoj izniman glazbeni talent pokazala je na glazbenim natjecanjima, gdje je osvojila brojne nagrade. Jedan od većih uspjeha zabilježila je prije dvije godine u glazbeno natjecateljskom showu “Zvjezdice”, kada se našla u super finalu, među šest najboljih.

“Pjesma mi se svidjela odmah na prvo slušanje, jer ima priču u kojoj se svakodnevno mogu pronaći svaki mladić i djevojka, moje generacije, kao i moderan ritam koji te jednostavno tjera na ples”, otkrila je Mery

Provjerena autorska ekipa koja je odlučila stati iza ove nove glazbene priče su Kristijan Rahimovski, koji je ujedno autor glazbe i teksta, te Boris Đurđević autor aranžmana i glazbeni producent.

Mery je cijelo vrijeme oko nastajanja spomenute priče, bila vođena jednom idejom, a ta je da se mlade potakne da ostave svoje pametne telefone i vrate se onim zaboravljenim stvarima, kao što su druženje, ples i zabava.

“Kemiju’” prati i odličan video spot sniman u Osijeku i okolici uz rijeku Dravu, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, koji je ujedno zaslužan i za sam scenarij. U spotu se uz Mery pojavljuju i break dance plesači i plesačice iz plesnog studija “Illusion” iz Osijeka.


Komentari