MJESTO VODITELJICE PREPUSTILA MARIJANI: Antonija Blaće otkrila razlog zbog kojeg se povukla s RTL-a (FOTO)

Facebook

Počela su razna nagađanja gdje je to Blaće nestala i zašto je tako dugo nema pred malim ekranima te na koncu zašto neće voditi Big Brother, a sada se oglasila i sama voditeljica.

Vijest da će Marijana Batinić voditi novu sezonu najgledanijeg reality show na svijetu, Big Brothera, naišla je na veliko čuđenje. Mikrofon joj je prepustila kolegica i dobra prijateljica Antonija Blaće. Kako je Antonija bila doslovce zaštitno lice Big Brothera u Hrvatskoj, pa i regiji, počela su razna nagađanja gdje je to Blaće nestala i zašto je tako dugo nema pred malim ekranima te na koncu zašto neće voditi Big Brother.

Blaće je u intervjuu za RTL otkrila svoje razloge “nestanka”.

“Otkad je završio zadnji projekt u 12. mjesecu, malo sam se povukla. Imala sam sreću da je RTL takva kuća da se mogu povući. Nema me cijelo proljeće polako se oporavljam od operacije i vraćam se”, kazala je Antonija s kojom je sada sve u redu, a pred male ekrane trebala bi se vratiti uskoro.

Napomenula je kako je s kolegicom Marijanom Batinić stalno na liniji i kako ne sumnja u njezine sposobnosti. Ona će novu sezonu Big Brothera gledati sa svojega kauča.

Šibenčanka će, također, uskoro proslaviti i prvu godinu braka, a od supruga očekuje nova iznenađenja. U braku joj je kako kaže – mrak!

 

“Zadnje me iznenadio da je došao u Zagreb kad ga nisam očekivala. Brak je mrak! Meni je zasad mrak, ne vidim da je to neka bitna promjena. Da daje čar – daje, i tko kaže to je samo papir ne zna što je propustio”, kazala je Antonija.

Ljubav je u Big Brotheru! 󾌴❤️󾆶🏼󾔗󾌧🌪

Posted by Antonija Blace on Mittwoch, 6. April 2016

>>> ANTONIJA BLAĆE ŠOKIRALA SUPRUGA: Nakon više od deset godina otkrila mu dobro čuvanu tajnu (VIDEO)


Komentari