MISTERIOZNA PLAVUŠA OKOVALA SRCE PRAVILA IGRE: Ekskluzivno novi singl i spot ‘Okovano srce’!

Foto: Goran Matijašec & Mateja Smolčić Senčar

Prvi rođendan iz snova je za njima, a oni nastavljaju još brže i kvalitetnije.

Regionalna glazbena scena kroz četiri je odlična singla vrlo dobro upoznala dečke iz Pravila Igre, koji lakoćom vladaju radijskim eterom ali i koncertnim pozornicama.

‘Nebo na mojoj strani’, ‘Lijek za besane noći’, ‘Kamen na duši’ i donedavno aktualni singl ‘Na ulazu’ pjesme su koje su držale vodeća mjesta na top listama, a publika ih je ‘live’ upoznala na odličnim nastupima u sklopu nedavno završene koncertne turneje Tonyja Cetinskog, na kojoj su dečki itekako opravdali Tonyjev poziv na istu.

Nakon svega, obožavatelji su s velikim nestrpljenjem dočekali novi singl i video spot Pravila Igre ‘Okovano srce’ koji je upravo zaplovio radijskim i televizijskim eterom.

‘Jedva smo dočekali dan izlaska naše nove pjesme. U proteklih nekoliko mjeseci naporno smo radili na njoj paralelno sa nastupima na turneji od Tonya. Svakako nam je to ogromno iskustvo pripomoglo kod stvaranja pjesme i snimanja u studiju. Radi se o pjesmi koja je drugačija od prethodnica po tome što su po prvi puta uz Markov vokal dominantne električne gitare i moćan zvuk.’, ističu dečki iz Pravila Igre.

Novi singl ponovno dolazi iz autorske radionice bračnog para Buljan, Sonja Buljan je zaslužna za tekst, Miro Buljan potpisuje glazbu i produkciju, dok je zajedno s Pravilima Igre napravio odličan aranžman.

‘Okovano srce’ dobilo je izuzetno atraktivan video spot sniman u suradnji sa ekipom iz Inspiring Productiona pod vodstvom i producentskom palicom Ljubomira Dorontića, te redatelja Nikole Polića. U spotu se u ulozi misteriozne plavuše pojavljuje prelijepa i poznata manekenka i modna dizajnerica Tijana Krstić i jedan od trenutno najaktualnijih mladih glumaca Lujo Kunčević, za koje dečki iz Pravila Igre kažu kako su zajedno odradili vrhunski posao.

‘Oduševljeni pristupom, velikom razinom profesionalnosti i odličnom atmosferom, mislimo da smo ovoga puta postigli pravi spoj jedne možda i ne tipične ljubavne priče i izvukli pravu emociju iz naše pjesme. Samo snimanje trajalo je 20 sati bez prestanka ali definitivno se isplatilo. Vjerujemo i očekujemo kako će i ovaj singl ući u srca i dušu publike.’

Novi singl i spot Pravila Igre ‘Okovano srce’ poslušajte i pogledajte ovdje:

 


Komentari