MISS SUPRANATIONAL HRVATSKE: Održava se casting za Zagrepčanke

Miss Supranational Hrvatske

Počinju prijave za Miss Supranational Hrvatske.

Gašenjem izbora ljepote Queen of Croatia, koji je bio jedini takav izbor pune 24 godine, Hrvatska je dobila jedan od najpoznatijih i najvećih svjetskih izbora ljepote Miss Supranational of the World koji direktno prenosi više od stotinu zemalja.

Finale do sada najraskošnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Supranational Hrvatske, čija se prestižna licenca nalazi u vlasništvu najpoznatijih stručnjakinja za ljepotu, legendarnog dvojca, Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić, bit će održano 09. lipnja 2016. godine na biseru Jadrana – ekskluzivnom hotelu ‘Luna Island’ na otoku Pagu.

Casting za Zagrepčanke

Zna se da kraj najkraćeg mjeseca u godini sa sobom donosi i niz regionalnih izbora ljepote u Hrvatskoj. Prva postaja na kojoj će se birati ljepotice Lijepe naše je grad Zagreb.Djevojke, pozivamo Vas na casting grada Zagreba i Zagrebačke županije, pod direkcijom Melite Hanžek, u subotu 05. ožujka 2016. u 15 sati.Casting će se održati u obrazovnoj ustanovi ‘Katarina Zrinski’, Selska cesta 119, sportska dvorana, I. kat.

Ako ste hrvatska državljanka i imate između 18 – 24 godine starosti te smatrate da Vam je mjesto na ovom jedinstvenom festivalu ljepote, ovo je prilika za Vas koju ne smijete propustiti.


Djevojke će se na castingu, među ostalim, predstaviti i u kupaćim kostimima te je potrebno da svaka djevojka ponese svoj dvodjelni kupaći kostim i cipele na visoku petu. Kosa treba biti čista i raspuštena, lagani beauty make-up.

Pobjednica će, uz bogate nagrade koje osvaja, dobiti priliku predstavljati Republiku Hrvatsku na izboru za Miss Supranational Svijeta i tako se službeno uvrstiti među najljepše žene svijeta.

Komentari

loading...