MISS HRVATSKE u Kini očekuje finale izbora: ‘Velika mi je želja da u Hrvatsku donesem titulu’ (FOTO/VIDEO)

Miss Hrvatske

Maja Spahija jedna je od 115 djevojaka iz cijelog svijeta koje se ove godine u Kini natječu za prestižnu titulu Miss Svijeta.

Maja svakodnevno u Hrvatsku šalje poruke i fotografije, opisujući svoj boravak u spektakularnom Sanya Beauty Crown kompleksu u kojem se, osim „šume“ hotela sa čak sedam zvjezdica i čak 6668 deluxe soba, nalaze i marina, trgovački centar, 11 kino dvorana, kongresni centar i još mnogo toga.

12274608_696622080439192_8973089437347965782_n

„Komunikacija s Majom savršeno funkcionira – ona šalje fotografije i piše nam što se događa, a mi to odmah objavljujemo na njenoj službenoj stranici www.facebook.com/Miss-World-Croatia. Naime, u Kini je Facebook zabranjen pa Maji, kao ni ostalim natjecateljicama, nije dostupan.“ – kažu organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Rolene Strauss je uzor svim natjecateljicama

Maja je oduševljena svime što je do sada doživjela, no ponajviše djevojkama koje je upoznala. Ipak, najviše oduševljenja naša misica iskazuje prema aktualnoj Miss Svijeta južnoafričkoj ljepotici Rolene Strauss ističući njenu gracioznost i manire te pristupačnost u komunikaciji ispremnost da svakoj djevojci pomogne savjetom.

4 Miss World_Miss BiH_Miss Croatia

Rolene će 19. prosinca krunu i lentu najljepše žene svijeta predati svojoj nasljednici, a iza nje je godina marljivog rada, prvenstveno na projektu „Ljepota sa svrhom“ kojim je skupljena golema svota novca za humanitarne potrebe.

Prijateljstvo je najveće blago

Tijekom svakodnevnih obaveza Maja je okružena djevojkama iz cijelog svijeta, a s nekima od njih je u ovo kratko vrijeme razvila posebne prijateljske odnose.

6 Cameroon_Croatia_Greece 3

„Velika mi je želja da u Šibenik i moju Hrvatsku donesem titulu Miss Svijeta, ali ako to i ne uspijem vraćam se doma s neprocijenjivim blagom “, prijateljstvima koje sam ovdje stekla.Upoznala sam divne djevojke, od njih učim o zemljama koje nikada nisam vidjela, narodima i kulturama koje nikada nisam upoznala i to je nešto što mi ispunjava srce. Jednako tako, trudim se i ja njima ispričati što više o svojoj zemlji.“ – kaže Maja Spahija.

5 Hrvatska_Grčka3

Naša misica dijeli sobu s Miss Bosne i Hercegovine Marijanom Marković i poručuje kako bolju cimericu nije mogla dobiti. Osim Marijane, Maja je osobito bliska i Miss Grčke Theodorom nte Morais Moschouri te predstavnicama Belgije Nicole van Tellingen i Cameroona Jessicom Ngoua Nseme.

Pogledajte i prezentacijski video:


Komentari