MIŠO KOVAČ ZAVRŠIO NA HITNOJ POMOĆI: Negativan je na koronu, ali liječnici sumnjaju na drugu bolest

Foto: Instagram

U trenutku kad je danas iza podneva na radio Dalmaciji premijerno pušten stari hit ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’ kojeg su Saša Antić i Mišo Kovač otpjevali u čast Hajduku, legendarni šibenski pjevač nalazio se u splitskoj bolnici na Firulama.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, Mišo je sinoć, nažalost opet završio u bolnici i trenutno je na odjelu za Pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla Hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom iznajmljenom stanu.

Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i Lidija i on negativni. S njime su u sobi još dvojica bolesnika. Liječnici sumnjaju na početak upale pluća. Ovog srpnja navršio je 80 godina.

Podsjetimo, nedavno je pjevač bodrio Vatrene na utakmici, te je na Poljudu veselo navijao raširenih ruku. Dopratio ga je Tomislav Madžar, savjetnik bivše predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, ali i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije. Glazbenik se pojavio u kockastom dresu s brojem 10 kako bi pratio kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Rusije.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL


Komentari