MIŠO KOVAČ IZAŠAO IZ BOLNICE I STIGAO NA POLJUD: Raširio ruke i bacio publiku u trans, pratio ga Kolindin savjetnik

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pjevač zabavne glazbe, 80-godišnji legendarni Mate Mišo Kovač pojavio se na Poljudu i raširio ruke, a zna se što se događa kada Mišo na Poljudu raširi ruke. Udarnu jedanaestoricu da motivira, publiku da baci u trans, Mišu je dopratio Tomislav Madžar, savjetnik bivše predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović ali i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.

Glazbenik se pojavio u kockastom dresu s brojem 10 kako bi pratio kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Vaterni su po svemu sudeći dobili najbolju moguću podršku s tribina, a kakav će biti ishod utakmice preostaje nam samo čekati u 15 sati.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, pjevač je nedavno izašao iz bolnice nakon što je proveo nekoliko dana na Odjelu za plućne bolesti u Splitu, međutim vrlo brzo se oporavio iako se cijela obitelj zabrinula za njegovo zdravlje.

“Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem”, poručila je njegova kći Ivana Kovač za Dalmatinski portal.

Komentari