‘MISLIM DA JE PROMIJENILA SPOL’ Neven Ciganović oštro po poznatoj pjevačici: ‘Užasno jeftino izgleda’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Društveni kroničar Neven Ciganović, bez dlake na jeziku i ovog je vikenda dao svoj sud o outfitima poznatih faca iz regije. Zajedno s modnim dizajnerom Igorom Djugom kritizirao je i hvalio glazbenice Ninu Badrić, Gabi Novak, poduzetnika Matu Rimca i brojne druge.

Najviše pažnje izazvala je slovenska pjevačica Senidah koja je nedavno nastupala na zagrebačkom Prideu. Koncert se održao na Ribnjaku, a pjevačica se pojavila u mini haljini zmijskog uzorka s prorezom sa strane. Kombinaciju je dodatno začinila crvenim perjem oko trbuha i perikom u istoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

“Odlično se uklopila uz manifestaciju, zagrebački Pride. Meni ona izgleda kao transseksualac, čak i mislim da je ona imala “sex change”. Ova kombinacija što ima na sebi mi je očajna. To sintetičko krzno izgleda preplastično, iako nisam pobornik pravog krzna. Haljina joj nikako ne stoji, perika je grozna”, komentirao je Ciganović njezin modni odabir za RTL.

Istog mišljenja je i Djuga.

“Ovo je jedno od njezinih najgorih izdanja, nisam to zaista očekivao. Slažem se s Nevenom. Baš noćna mora”, izjavio je modni dizajner.

Veliku pažnju izazvalo je perje oko Senidinog struka.

“Možda je htjela sakriti šlauf. Meni to izgleda kao iz obitelji Kremenko”, smatra Ciganović.

“Užasno jeftino”, složno su zaključili obojica.

Komentari