MIRTA ŠURJAK U TEŠKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI: Otkrila detalje potresne obiteljske borbe!

Foto: Instagram

Poznata sportska novinarka Mirta Šurjak svojom novom objavom na Instagramu dotaknula se i priče koja nije povezana sa sportom.

Splitska novinarka koja je postala poznata po svojim televizijskim prilozima otkrila je osobnu priču približavajući teške trenutke koju je u njezinu obitelj donio koronavirus.

‘Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od Covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušebrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno’, napisala je Mirta.

‘Zahvaljujem svim predivnim ljudima, koji su pokazali svoje nesebično srce i ponudili pomoć, brižnim i savjesnim epidemiolozima s otoka Hvara gdje smo se zatekli u ovoj situaciji. Ali isto tako moram ‘zahvaliti’ i nekima koji su pokazali svoje pravo lice osudama, ogovaranjima i stigmatizacijom oboljelih. Zar itko tko ima imalo ljudskosti u sebi može i pomisliti da bi netko nekome namjerno prenio virus?!’, dodala je poznata Splićanka.

‘Možda ćemo jednoga dana spoznati pravu istinu o ovome u čemu smo svi zajedno… Možda je ovo produkt nekog suludog laboratorijskog eksperimenta koji se oteo kontroli, a možda je i Božja opomena svima nama da konačno postanemo ljudi, manje sebični, zluradi, površni…Ja konačno u svemu ovome spoznajem tko su ti pravi ljudi’, zaključila je Mirta u svojoj objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Komentari

loading...