Miroslav Škoro objavom na koncertu iznenadio obožavatelje: ‘Moje je da polako privodim karijeru kraju’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Miroslav Škoro (59) u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog optjevao je svoje najveće hitove i oduševio publiku na koncertu pod nazivom ‘To što srce želi’. Svoj honorar Škoro će donirati jednoj obitelji s dvanaestoro djece s potresom pogođenog područja na Banovini. Nakon koncerta obožavateljima je priopćio da uskoro planira svoju glazbenu karijeru privesti kraju. Za IN Magazin objasnio je razloge svoje odluke.

“Nisam se ja baš previše zahuktao niti se zahuktavam. Moj život se u zadnje dvije, tri godine dijeli u dvije faze. Prva faza je ‘što ti je to trebalo’, a druga faza je ‘jesam ti ja rekao’. Jedna i druga faza se može svesti na jedan zajednički nazivnik – ‘bolje ti je, pjevaj’. Ne želim odustati od svoje karijere, imam krasne glazbenike oko sebe i dužan sam to svojoj publici i svojim pjesmama. Ali ove godine ću navršiti 60 i nisam jedan od onih ljudi koji bi išli na neke velike turneje, radio neke velike stvari, to prepuštam svojim mlađim kolegama. Moje je da polako privodim karijeru kraju. Moj sin će dalje svirati i njegova klapa, a ja ću kao što pjesma kaže – dok život juri, ja ću lagano”, zaključio je Škoro.

Foto: Screenshot / In Magazin

Na pitanje što Škorino srce želi, odgovorio je u šaljivom tonu: “Rekao bih kao svaka prosječna misica – mir u svijetu.”

Otkrio je i što ga veseli kad napravi odmak od svih stresnih stvari u životu: “Jako volim kuhati, praviti vino, pecati. To me smiruje.”

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

 


Komentari