Mirjani Hrgi su isključili struju. Naljutila se: ‘Sotone priglupe, seronje pokvarene, salonaši prokleti! Tužite me, majku vam vašu’

Mirjana Hrga (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Bivša televizijska novinarka i nekadašnja savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga sinoć je na svom Facebook profilu iskazala ogorčenost radom HEPa. Naime, konobi Mare na otoku Lošinju, koja je u vlasništvu njezina supruga Staše Stefanovića, su isključili struju zbog čega je djelatnike Hrvatske elektroprivrede “počastila” teškim uvredama. Podsjećamo da se bivša novinarka upravo zbog navedene konobe hvalila kako je “Gazdina žena”.

“Nisam u politici, neću ni u biznisu. Pošaljite 100 inspekcija, naći ćete nešto ako poželite, poznajemo vaše metode, pa onda pošaljite i ove ljude na burzu, salonaši prokleti. Idioti iz HEPa. Kretenčine. Tužite me zbog uvrede, a ja ću vas zbog svega ostaloga.

Naime, manijaci početkom 9. mjeseca pošalju dopis da trebamo u viši tarifni razred. Mi se očitujemo i kažemo: OK, gospodo, gdje treba potpisati i koliko da platimo. Pošaljemo zahtjev za skuplju struju (!) i čekamo račun.

Večeras 18.20. U 18.30 stižu rezervacije za večeru. Manijaci nas isključe. I sad pišem iz mraka.

Samo nas sramote. Kretenčine. Ovako pomažete u Covidu.

Obavijestili ste podružnicu da ćete nas limitirati, ali ne i nas?! Na osnovu čega to radite? Ako to radite meni, što radite drugima?! Pa majku vam vašu, što bi bilo da kao vaši pajdaši ne fiskaliziram svaku kavu?! Biste li mi onda manijaci poslali dan prije obavijest? Biste li me onda, gsp. Kučiću, isključili ujutro prije ili navečer kad gosti odu?

Seronje pokvarene. Biste li onda uz sve te pare imali neku jadnicu na centrali, a ne da nakon silnog nabrajanja čujemo: ‘Nazvali ste izvan radnog vremena’.

Dakle, do sutra. Sotone priglupe. To vam pišem večeras dok moje osoblje čeka vas manijake da završe radni dan!” napisala je ogrčena Hrga u svojoj objavi.


Komentari