MIRJANA PREOTIMA DEČKA BIVŠOJ SUSTANARKI: Snimkom dokazala kako su čak proveli noć zajedno! (VIDEO)

Facebook

Mirjanina posljednja objava na Facebooku podigla je veliku prašinu.

Ovo bi moglo prerasti u pravu makljažu. Mirjana je na svom Facebook profilu objavila video snimku na kojoj, kao i svakog drugog dana, pozdravlja svoje obožavatelje, a u ovoj poruci pozdrava pridružio joj se i pomalo neočekivani gost, a riječ je o pobjedniku Big Brothera Darku. Mnogi Mirjanini fanovi zapitali su se što točno njih dvoje rade sami u Sarajevu, odakle je i stigla ova poruka, a pogotovo sada kada je gotovo svima jasno kako su Tina i Darko par. Čini se i kako je snimka objavljena iz hotela ili apartmana, a izgleda, barem na snimci, kako su i boravili zajedno u sobi, a tko zna možda je se dogodilo i nešto više.

Stvar postaje još čudnija jer si Mirjana i sestre Šegetin nisu baš bile dobre za vrijeme boravka u kući, a ni vani se baš ne druže, dok je Darko uglavnom imao normalan odnos, s ne baš normalnom Mirjanom.

Kako ne bi bilo da je ovo slučajan susret ili da su se slučajno sreli, Mira je objavila i fotografiju s Baščaršije na kojoj novi “par” sjedi, ispija kavu i uživa u sarajevskom suncu. Mirjanini fanovi oduševljeni su mogućnosti da Darko i ona postanu par, a tek nam predstoji vidjeti kako će Tina odgovoriti na ovu provokaciju.

>>> BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)

Komentari